Naslovna INFO 4 najpouzdanija Audijeva modela

4 najpouzdanija Audijeva modela

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Sem ako ste od onih automobilskih „mazohista“ s dubokim džepom, kupovina pouzdanog vozila je imperativ.

To znači da automobil treba da karakterišu niski troškovi održavanja, da ne zahteva preveliki broj popravki i nije opterećen opozivima. Audi ima reputaciju proizvođača pouzdanih automobila, a četiri najbolja po tom pitanju su pred nama.

Audi TT

U redu, kupei nisu u skladu sa svačijim afinitetima, ali bez dileme su i te kako privlačni. Audi TT, sudeći po carVerticalu, poseduje sve što jedan kupe čini atraktivnim, na prvom mestu sjajan izgled, naprednu tehnologiju i moćan motor. Pored toga, reč je o krajnje pouzdanom modelu. Analitičari iz iSeeCarsa su analizirali preko 11,8 miliona polovnih automobila prodatih u 2020., da bi izdvojili vozila vozila koja su prešla 240.000 ili više kilometara. U kategoriji sportskih automobila, 4,3 odsto Audija TT je prevalilo dotičnu kilometražu, što je dva odsto više od drugih priuštivih sportskih automobila, kao što je Ford Mustang.

Jedna oblast u kojoj Audi TT nije blistao je održavanje. CarVertical vlasnicima preporučuje da menjaju zupčasti remen na svakih 95.000 kilometara umesto 130.000 kilometara, što je Audijeva preporuka. To se odnosi i na vodenu pumpu.

Audi A6

Prethodne generacije A6 nisu mogle da se pohvale nekom posebnom pouzdanošću, ali to ne treba da vas odvrati od aktuelnog modela. Inženjeri iz Ingolštata su ozbiljno pristupili poslu i napravili značajne izmene da bi rešili prisustvo „gremlina“.

Audi A6 za 2022. je impresionirao ekipu Consumer Reportsa, koja je pohvalila njegove kočne performanse. Poznata publikacija je takođe istakla kvalitete 2,0-litarskog turbomotora, kao i 4,0-litarskog V8.

Polje na kojem ovaj model nije blistao je pumpa goriva, koja ima tendenciju da ne radi kako treba, kao i loše zavojnice. Prijavljeni su problemi i kada je reč o hibridnom sistemu.

Audi A4

Ovaj model je dobio pohvale na konto odzivnog upravljačkog sistema, info-zabavnog sistema „napakovanog“ brojnim aplikacijama i tihog kabinskog prostora. Dostupan je kako u limuzinskoj, tako i karavanskoj varijanti.

CarVertical se oslonio na istraživanje J.D. Powera, po kojem je Audi A4 dobio 82 od maksimalnih 100 poena na planu pouzdanosti. Uprkos tome, bilo  je nekih žalbi u vezi s motorom i tehnologijom. Kućište termostata i curenje iz kartera menjača, takođe su navedeni kao sporne stavke.

Audi A3

A3 je model koji carVertical smatra najpouzdanijim u Audijevoj gami. U ovom slučaju je u obzir uzeta studija What Car?-a, koja je A3 ocenila s 93,6 odsto po pitanju pouzdanosti.

Dvolitarski turbočetvorocilindraš nudi obilje snage, upren sa sedmostepenim menjačem s dvostrukom spojnicom. Pogon na sve točkove je opcioni za one koji imaju želje da plate više.

Međutim, ništa nije savršeno, pa tako ni A3. Gravitira tome da troši ulje pri stopi mnogo višoj nego druga vozila u segmentu. Samim tim, vlasnicima se preporučuje da redovno proveravaju nivo ulja u motoru.

Što se drugih stavki tiče koje treba da budu praćene su vodena pumpa, nosači ogibljenja i ležajevi točkova. Što se tiče A3 s quattro pogonom, Haldex pumpa je nešto na šta treba posebno obraćati pažnju.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime