Naslovna AKTUELNO Alfa Romeo nastupa na Salonu automobila u Briselu 2023.

Alfa Romeo nastupa na Salonu automobila u Briselu 2023.

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Alfa Romeo učestvovaće u 100. izdanju Sajma automobila u Briselu, prvog međunarodnog događaja ove godine koji će okupiti sve važne automobilske brendove.

Za ovaj italijanski brend, to je prilika da prvi put predstavi nove Giulia i Stelvio modele, koji su evoluirali u pogledu stila i tehnologije. Zvezda Alfa Romeo štanda je Tonale, u verzijama Hybrid i Plug-In Hybrid Q4. Tonale predstavlja miljokaz u procesu „od nula do nula“ brenda, u okviru koga će Alfa Romeo postati najbrži brend na svetskoj automobilskoj sceni koji će preći put od nula elektrifikovanih vozila (početak 2022.) do kompletne game vozila sa nultim emisijama u 2027.

Konačno, na radost posetilaca međunarodnog Sajma automobila, tu će biti i model Alfa Romeo 33 Stradale iz 1967. godine, ikona stila i inspirativna muza i najvažnija referentna tačka za dizajnere centra Centro Stile Alfa Romeo. Naširoko prepoznat kao jedan od najlepših automobila ikada dizajniranih, on predstavlja prototip 33-road automobila koji pripada Alfa Romeo muzeju u Areseu. Kao kruna sajma, 33 Stradale krasiće štand inače prepun novina, i ne samo to – takođe predstavlja najprestižniji i najvredniji automobil na međunarodnom Sajmu automobila u Briselu.
 

Tonale Plug-In Hybrid Q4: izraz „efikasnog sportskog duha“ brenda Alfa Romeo

Tonale je najefikasniji Alfa Romeo model ikada proizveden: u pitanju je prvi automobil koji je opremljen NFT digitalnim sertifikatom. Povezanost je na najvišem nivou sa potpuno novim sistemom za informacije i zabavu.

Sa modelom Tonale Plug-In Hybrid Q4, Alfa Romeo namerava da definiše paradigmu „efikasnog sportskog duha“, kao prvi korak ka sportskom duhu budućnosti brenda. Tonale Plug-In Hybrid Q4 je najefikasnija Alfa Romeo ikada, sa 26g/km emisija CO2 za pristup centrima gradova bez ograničenja, i sa više od 80 km kapaciteta baterije u potpuno električnom modu, za superiornu svakodnevno mobilnost. Pored toga, nudi više od 600 km ukupne autonomije u vangradskoj vožnji.

DNK brenda Alfa Romeo: Tonale Plug-In Hybrid Q4 je najsportskija verzija u gami i najbolja u klasi u pogledu agilnosti i dinamike vožnje, i opremljena je posebnim Plug-In Hybrid motor sistemom, sa ukupnom snagom od 280 KS, i posebnim Q4 pogonom na sva četiri točka dizajniranim tako da garantuje najbolje prianjanje i bezbednost. Tu su i najbolji u klasi komfor, kvalitet, prostranost i zvučna izolacija. Sve informacije dostupne su na narednom linku

Alfa Romeo Tonale Hybrid: Elektrifikacija dizajnirana tako da bude na usluzi brenda i njegove DNK

Alfa Romeo Tonale Hybrid predstavlja prvi elektrifikovani C-SUV brenda. Glavna zvezda štanda je Hybrid pogonski sistem sa nenadmašnim i ekskluzivnim 48V Hybrid VGT (turbo koncept sa varijabilnom geometrijom) pogonskim sistemom od 160 KS, koji je jedinstven za Alfa Romeo brend i koji može da prenese energiju na točkove čak i kada je motor sa internim sagorevanjem isključen. Elektrifikacija je dizajnirana tako da bude na usluzi brenda i njegove DNK nudeći autentično hibridno iskustvo vožnje. Dinamika vožnje i agilnost su u autentičnom Alfa Romeo stilu, zahvaljujući posebnim tehničkim rešenjima kao što su najdirektnije upravljanje u segmentu, sistemu žičnog kočenja za regenerativno kočenje, dinamičnom vektorisanju obrtnog momenta i Alfa Active Suspension elektronskim vešanjem sa posebnom geometrijom, karakterističnim uglovima i rigidnošću. Sve informacije dostupne su na sledećem linku

Novi Alfa Romeo Giulia i Stelvio modeli: „Bezvremeni dizajn“

Tu je i novi izgled za 2023. godinu za modele Giulia i Stelvio, koji su evoluirali u pogledu stila i tehnologije.
Danas će biti izložen novi izgled dva modela, koji podrazumeva sofisticirana Full-LED Adaptive Matrix prednja svetla i potpuno novu „Trilobo“ rešetku hladnjaka, koja simbolizuje porodične veze sa modelom Tonale. Tehnologija i povezanost dosegli su nove vrhunce zahvaljujući potpuno novom digitalnom panelu za instrumente sa istorijskim „teleskopskim“ dizajnom. „Alfa Connect Services“ sistem nudi maksimalan komfor i bezbednost, i dizajniran je da se ažurira bežično.

U okviru modela Nova Giulia i Stelvio takođe će debitovati tehnologija NFT (nezamenjivih tokena), koja je zasnovana na konceptu „blokčejn kartice“: enkriptovanog digitalnog i neizmenljivog zapisnika u kome se čuvaju glavne informacije o svakom vozilu. Dinamika vožnje brenda ostala je referentna tačka u kategorijama SUV-ova i limuzina zahvaljujući savršenoj raspodeli težine, najboljoj agilnosti i lakoći u klasi, i ekstremno preciznom upravljaču.

Prvi put, javnost će moći da sedne u model Giulia u paketu „Competizione“, posebnoj seriji koja predstavlja vrhunsku verziju, u novoj, ekskluzivnoj Moon Light (mat sivo) boji. Stelvio, s druge strane, dostupan je sa paketom Sprint, koji karakteriše snažna sportska nota.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime