Naslovna AKTUELNO Alfa Romeo u pripremi ima superautomobil

Alfa Romeo u pripremi ima superautomobil

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

S ulaskom u novu godinu, Alfa Romeo je na Instagramu podelila kratak video u kojem ističe aktuelne proizvode.

U 2022., na scenu su stupili unapređeni Giulia i Stelvio, kojima se pridružio Tonale. Svetskoj premijeri „plug-in“ hibridne verzije novajlije smo i sami prisustvovali, a kako je izgledala prva vožnja, možete pogledati OVDE.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alfa Romeo (@alfaromeoofficial)

Ipak, čini se da će 2023. biti poprilično interesantnija. Naime, na kraju videa možemo nakratko pogledom da „uhvatimo“ zadnji deo vozila koje trenutno nije u ponudi italijanske marke.

Cirkularne zadnje signalne grupe evociraju na ukinuti 4C ili 8C koji je na scenu stupio krajem 2000-ih. Novi model će verovatno biti pozicioniran između spomenuta dva, usvajajući po svemu sudeći sada već čuveni šestocilindarski V6 radne zapremine 2,9 litara, koji u Giuliji GTA proizvodi 540 ks i 600 Nm. Biće interesantno videti koliko će italijanski inženjeri „usvirati“ ovu mašinu za potrebe superautomobila.

Naravno, novajliju ne treba mešati s unikatnim modelom koji je proizašao iz saradnje sa Zagatom, o kojem smo opširnije pisali i koji je kreiran u čast stogodišnjice saradnje dve čuvene italijanske firme.

Misteriozni model, primamljivog naziva Alfa Romeo 6C, imaće za zadatak da „izleči rane“ koje su nastale nakon najave, a zatim otkazivanja oživljavanja projekata GTV i 8C. U isto vreme, ovo će verovatno biti poslednji proizvod Stellantisovog brenda s čisto benzinskim pogonskim sklopom. Šef kompanije, Žan-Pol Imparato, sugerisao je da se radi o Alfi „od glave do pete“, što isključuje mogućnost rebrendiranog Maseratija MC20.

Kao podsetnik, treba reći da će se Alfa transformisati u čisto električnu marku tokom ove dekade. Za naredne generacije Giulije i Stelvija već je potvrđeno da će biti čisto električne, tako da se bez dileme bliži kraj ere motora s unutrašnjim sagorevanjem.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime