Naslovna AKTUELNO Jeep Avenger “Evropski automobil godine 2023.”

Jeep Avenger “Evropski automobil godine 2023.”

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Električni Jeep Avenger, imenovan je za „Evropski automobil godine 2023.“ na Salonu automobila u Briselu.

Kompaktni SUV je prvi baterijsko-električni model kultne američke marke, a nagradu mu je dodelio žiri sastavljen od renomiranih automobilskih novinara iz dvadesetak zemalja.

Avenger je sakupio 328 poena, nadmašivši Volkswagenov ID. Buzz, električnu reinkarnaciju čuvenog Kombija, kao i Nissan Ariyu, porodični električni krosover.

Jeep poseduje atraktivan spoljni izgled, koji podseća na „kutijaste“ američke Jeepove iz sedamdesetih, uz poznati dizajnerski „potpis“ u vidu maske sa sedam pregrada, koju je prvobitno poneo Willys Jeep iz Drugog svetskog rata. Što se tiče enterijera, njega krasi komfor, kao i posebnost u okviru klase.

Avenger je deo Jeepovog nastojanja da postane vodeći proizvođač u oblasti električnih SUV/krosovera. Stellantisova filijala želi da 2030. u Evropi prodaje isključivo elektromobile, i najmanje polovinu u Severnoj Americi. Ipak, novajlija neće biti dostupan samo na Starom kontinentu, već i u nekim severnoafričkim zemljama.

Što se američkog tržišta tiče, ono nema potencijal za SUV te veličine, smatraju u Jeepu. Preko „velike bare“ će Jeep Recon i Wagoneer S biti prvi električni Jeepovi dostupni za američke kupce, a u prodaju neće ući pre 2024.

Što se evropskih zemalja tiče, u mnogima su igri povlastice za kupovinu elektromobila, tako da se Jeep nada da će na taj način pojačati prodaju. U Francuskoj, primera radi, kupci mogu dobiti subvencije u vrednosti do 7.000 evra, za električni automobil koji košta manje od 47.000 evropskih novčanica.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime