Naslovna INFO U periodu od 10 godina, Toyotini modeli najjeftiniji za održavanje

U periodu od 10 godina, Toyotini modeli najjeftiniji za održavanje

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Čak i ako to ne želimo da priznamo, ponekad su stereotipi ukorenjeni u stvarnosti. To je slučaj sa „starom dobrom, pouzdanom i jeftinom Toyotom“, za koju je CarEdge.com izvestio prošle nedelje da zapravo JESTE prilično jeftina za popravku i održavanje.

Ova publikacija je objavila da Toyote u proseku imaju desetogodišnji trošak održavanja od 5.996 dolara, sa šest modela koji čine isto toliko najjeftinijih automobila za održavanje. CarEdge je izvestio da su Prius, Yaris, Corolla, Prius Prime, Camry i Avalon činili šest najjeftinijih modela za održavanje tokom 10 godina, dok je Honda Fit zauzela sedmo mesto.

Malo ko bi se iznenadio Toyotinom vrhunskom pozicijom među najjeftinijim automobilima za održavanje u periodu od 10 i više godina. Toyota se odlično kotira među najpouzdanijim automobilima Consumer Reportsa. Ove godine Toyota je zauzela prvo mesto u rangiranju najpouzdanijih, a indirektno je zauzela i broj 2: Lexus je bio na drugom mestu ispred BMW-a. Razumljivo je da što je manje puta automobil u servisu, to je jeftinije njegovo održavanje.

Prvih pet u izveštaju CarEdgea zaokružuju Mitsubishi, Honda, Mazda i Nissan. Najjeftiniji domaći brend za održavanje bio je Chevrolet na 14. mestu (9.625 dolara tokom 10 godina), a najjeftiniji luksuzni brend za održavanje bio je Tesla (5.867 dolara), navodi se u izveštaju. S druge strane, najskuplja „mejnstrim“ marka za održavanje tokom 10 godina bio je Ram (16.802 dolara) i Ram 3500 (25.844 dolara) kao pojedinačan model. Porsche je zauzeo prvo mesto među luksuznim markama sa predviđenim desetogodišnjim troškovima održavanja od 22.075 dolara, a Cayenne je zauzeo prvo mesto među luksuznim modelima sa predviđenim troškovima održavanja od 20.552 dolara.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime