Naslovna INFO U periodu od 10 godina, Toyotini modeli najjeftiniji za održavanje

U periodu od 10 godina, Toyotini modeli najjeftiniji za održavanje

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Čak i ako to ne želimo da priznamo, ponekad su stereotipi ukorenjeni u stvarnosti. To je slučaj sa „starom dobrom, pouzdanom i jeftinom Toyotom“, za koju je CarEdge.com izvestio prošle nedelje da zapravo JESTE prilično jeftina za popravku i održavanje.

Ova publikacija je objavila da Toyote u proseku imaju desetogodišnji trošak održavanja od 5.996 dolara, sa šest modela koji čine isto toliko najjeftinijih automobila za održavanje. CarEdge je izvestio da su Prius, Yaris, Corolla, Prius Prime, Camry i Avalon činili šest najjeftinijih modela za održavanje tokom 10 godina, dok je Honda Fit zauzela sedmo mesto.

Malo ko bi se iznenadio Toyotinom vrhunskom pozicijom među najjeftinijim automobilima za održavanje u periodu od 10 i više godina. Toyota se odlično kotira među najpouzdanijim automobilima Consumer Reportsa. Ove godine Toyota je zauzela prvo mesto u rangiranju najpouzdanijih, a indirektno je zauzela i broj 2: Lexus je bio na drugom mestu ispred BMW-a. Razumljivo je da što je manje puta automobil u servisu, to je jeftinije njegovo održavanje.

Prvih pet u izveštaju CarEdgea zaokružuju Mitsubishi, Honda, Mazda i Nissan. Najjeftiniji domaći brend za održavanje bio je Chevrolet na 14. mestu (9.625 dolara tokom 10 godina), a najjeftiniji luksuzni brend za održavanje bio je Tesla (5.867 dolara), navodi se u izveštaju. S druge strane, najskuplja „mejnstrim“ marka za održavanje tokom 10 godina bio je Ram (16.802 dolara) i Ram 3500 (25.844 dolara) kao pojedinačan model. Porsche je zauzeo prvo mesto među luksuznim markama sa predviđenim desetogodišnjim troškovima održavanja od 22.075 dolara, a Cayenne je zauzeo prvo mesto među luksuznim modelima sa predviđenim troškovima održavanja od 20.552 dolara.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.
Prethodni tekstBMW i4 M50 najprodavaniji “M” model u 2022.
Sledeći tekstDžeremi Klarkson izbačen iz Grand Toura zbog uvredljive kolumne?

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime