Naslovna AKTUELNO Honda CR-V osvojila Car and Driver 10Best Award priznanje

Honda CR-V osvojila Car and Driver 10Best Award priznanje

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Urednici etabliranog časopisa Car and Driver, dodelili su Hondi CR-V prestižnu nagradu „10Best Award“, odajući počast novom CR-V-u za 2023., zbog njegovog robusnog stila, povećanog unutrašnjeg prostora i dostupnih sportskih hibridno-električnih performansi. Ovo je četvrti put da je CR-V osvojio ovu prestižnu nagradu.

„CR-V je dobro zaokružen paket koji je daleko iznad svoje kategorije na više nivoa“, rekli su urednici Car and Drivera.

„Taj utisak počinje čim zatvorite vrata i počnete da se krećete, jer struktura novog CR-V-a odmah javlja da je čvrsta, tiha i kruta. Karoserija je osetno čvršća, a bolja je i zvučna izolacija haube motora, požarnog zida, i u zoni instrument table. Kada krenete s vožnjom, novi CR-V pruža uglađenost kakvu očekujete od skupljeg vozila. Upravljanje je odlučno i upareno je sa šasijom koja precizno „seče“ krivine. Oprema je bogata, s atraktivnom stilskom temom koju deli s Hondom Civic, pobednikom u kategoriji automobila.

Honda CR-V je najprodavaniji CUV u Americi u poslednjih četvrt veka, s tim što novi model za 2023. podiže lestvicu na viši nivo, robusnim i sofisticiranijim dizajnom i sportski izraženijim i iskustvom u vožnji“, rekao je Lens Vulfer , pomoćnik potpredsednika Honda National Sales za American Honda Motor Co., Inc. „Za urednike Car and Drivera odavanje priznanja CR-V-u, Accordu i Civicu s prestižnim 10Best nagradama u istoj godini je neverovatno priznanje za celu porodicu Honda .”

Po pitanju dizajna i vrhunskog kvaliteta, Honda je ove godine osvojila tri Car and Driver priznanja. Urednici ovog prestižnog časopisa su takođe odali počast novom Accordu 2023. i Civic liniji koja uključuje novi Civic Type R za 2023., najmoćniji automobil koji je Honda ikada prodavala u Sjedinjenim Državama. (Da, podsetimo, u SAD se NSX prodaje pod Acura bedžom).

S ukupno 69 nagrada, Honda je vodeća marka u istoriji Car and Driver 10Best Award priznanja. Najmanje jedna Honda je zauzimala mesto na godišnjoj listi svake godine od početka dodeljivanja nagrade 1983. Accord je takođe daleko najnagrađivanije vozilo u istoriji Car and Driver izbora, s neverovatnih 37 priznanja, uključujući poslednjih 25 godina uzastopno.

Savršen za svakodnevnu eksploataciju ili bekstva u prirodu tokom vikenda, novi CR-V je dostupan u četiri nivoa opreme, uključujući novi hibridni pogon i atraktivni CR-V Sport i Sport Touring, koji čini perjanicu u liniji modela CR-V.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime