Naslovna AKTUELNO U idealnim uslovima, Toyota smatra da će prodati 10,6 miliona automobila u...

U idealnim uslovima, Toyota smatra da će prodati 10,6 miliona automobila u 2023.

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Ipak, japanski proizvođač upozorava da bi problemi u snabdevanju mogli da spreče ostvarivanje cilja.

Tokom 2022., Toyota je gotovo svakog meseca izdavala javna izvinjenja zbog revidiranja proizvodnog plana prouzrokovanog nestašicom poluprovodnika i širenjem Kovida-19. Ova godina započinje baš kao i ona koja se upravo završila, s tim što japanski gigant izražava žaljenje zbog toga što kupci moraju da čekaju duže na nove automobile. Toyota je takođe predvidela da će i na projekte 2023. uticati „uska grla“ u lancima nabavke i širenje koronavirusa.

Ton koji dominira u materijalu za medije, sugeriše da ako sve bude teklo po inicijalnom planu, Toyota će moći da sklopi ukupno 10,6 miliona jedinica. Međutim, ta brojka predstavlja „plafon“, s tim što kompanija ostaje realistična u vezi s mogućim plasmanom u narednih 12 meseci. Snabdevači i zainteresovane strane, već su informisani o osnovnom planu u vezi s obimom, 10 odsto nižim od idealnog za 2023.

U januaru, Toyota planira da proizvede 700.000 vozila, s tim što će 200.000 biti sklopljeno u Japanu, a ostalih 700.000 u fabrikama širom sveta.

Za razliku od velike većine proizvođača automobila, Toyota je blago rezervisana kada je reč o masovnom lansiranju električnih automobila. S tim u vezi, japanski gigant koketira s tehnologijom vodoničnih gorivnih ćelija, kao i idejom o motorima SUS koji kao gorivo koriste vodonik. Šef kompanije, Akio Tojoda, nedavno je izjavio da „zeleno širenje“ mora da se odnosi i na postojeće, ne samo nove automobile, i to na taj način što će njihovi motori s unutrašnjim sagorevanjem biti konvertovani tako da će kao gorivo moći da koriste vodonik. U to ime, ikona AE86 se na Salonu automobila u Tokiju pojavila s vodoničnim i električnim konverzijama.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime