Naslovna ECO2 Xiaomi automobil spažen na “snežnom” testiranju

Xiaomi automobil spažen na “snežnom” testiranju

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Xiaomi Car je nedavno spažen na testiranjima u Kini. Električni automobil koji uskoro treba da stupi na scenu, ispituje se u snežnim uslovima, a jedan od putnika je glavom i bradom osnivač i šef kompanije, Lej Džan.

Ranije ove nedelje, bloger s društvene mreže Weibo, postavio je fotografije koje obelodanjuju da kineski tehnološki gigant sprovodi testove automobila koji tek treba da bude oficijelno objavljen. Lej Džan, osnivač kompanije, bio je prisutan lično tokom testiranja, baš kao i bloger koji je podelio fotografije. Jasno je da Xiaomi ozbiljan u nastojanjima da lansira vrhunsko vozilo, što dokazuje testiranje u ekstremnim vremenskim uslovima i hladnoći.

Detektovana su dva modela, a čini se da je Lej Džan bio za volanom jednog od njih, što sugeriše da je on lično vodio testiranje novog automobila. Naravno, Xiaomi se potrudio da sakrije većinu dizajnerskih detalja, mada se opšta forma vozila može nazreti, tako da možemo konstatovati da se radi o sportskom sedanu.

Bloger takođe tvrdi da se na krovu vozila nalazi LiDAR senzor, što upućuje na prisustvo izvesnog stepena tehnologije autonomne vožnje. Bliži detalji vezani za ovo vozilo su i dalje nepoznati, ali se očekuje da prvi elektromobil kineskog tehnološkog giganta bude lansiran u formi limuzine srednje veličine, i to u dve različite verzije. Pored toga, glasine kažu da će biti predstavljen kasnije u toku ove godine, s tim što bi prodaja trebalo da započne 2024.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime