Naslovna INFO Lepo priznanje za FIAT Professional Ducato

Lepo priznanje za FIAT Professional Ducato

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

FIAT Professional Ducato proglašen vozilom-osnovom za kamper godine 2023. od strane časopisa Promobil po 15. put zaredom

FIAT Professional Ducato dobio je prestižnu nagradu Vozilo-osnova za kamper godine 2023. godine, odnevši pobedu nad svojim dobro poznatim konkurentima, nastavljajući svoj pobednički niz. Po 15. put zaredom, čitaoci nemačkog specijalizovanog časopisa Promobil izglasali su ovaj uspešni model brenda FIAT Professional. 

Godišnja nagrada čitalaca ovog nemačkog časopisa predstavlja važan standard i ozbiljan pokazatelj trendova u oblasti rekreativnih vozila već više od četvrtine veka, time potvrđujući značaj ovog priznanja. 

Ova prestižna nagrada se izdvaja i potvrđuje kupcima da je njihovo poverenje u FIAT Professional Ducato kao idealnu osnovu za njihovo rekreativno vozilo opravdano: nekoliko verzija modela FIAT Professional Ducato služi kao osnova za kampere dizajnirane i razvijene u saradnji sa najvećim evropskim proizvođačima kampera. 

Sektor rekreativnih vozila je dugovečan i strateški biznis i za brend FIAT Professional i za njegov model Ducato. Okosnica uspeha ovog modela jeste strategija dizajniranja vozila kao platforme za dodatke već u razvojnoj fazi. Ducato je oduvek nudio modularnost, upravljivost poput one u automobilu, i svestranost, što su karakteristike koje su, takoreći, obeležile njegove uspehe zajedno sa konstantnim inovacijama. 

Današnja zajednica vlasnika kampera zasnovanih na modelu Ducato broji više od 700.000 članova koji putuju širom Evrope. Kako bi omogućio kupcima modela FIAT Professional Ducato da uživaju u praznicima u miru, ovaj brend već godinama u ponudi ima besplatnu uslugu telefonske pomoći u 51 zemlji i na 15 jezika isključivo za vlasnike kampera, koja im može priteći u pomoć prilikom kvarova, ali i kao izvor bilo kakvih informacija. 

FIAT Professional Ducato svoj odličan uspeh duguje sposobnosti da se transformiše iz sposobnog, svestranog i funkcionalnog partnera svih profesionalaca u luksuzno vozilo, potencijalno najbolje premijum vozilo čitave ponude brenda FIAT Professional prilikom transformacije u Kamper. Razumno je i profesionalno kada je vreme za rad, ali i fleksibilno i unikatno prilikom rekreacije.

Od predstavljanja prvog modela 1981. godine, Ducato je konstantno unapređivan. Svestrani transporter je pretvoren u trendsetera, koji se sada prodaje u preko 80 zemlja širom sveta. Sve ovo zajedno čini FIAT Professional Ducato zaista globalnim modelom i standardom u svom segmentu. FIAT Professional Ducato se već više od 40 godina proizvodi u fabrici kompanije Stellantis u Atesi (Kjeti, Italija). 

Izvor: Fiat

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime