Naslovna INFO Nissan Qashqai “jogunast” na testu “severnog jelena” (VIDEO)

Nissan Qashqai “jogunast” na testu “severnog jelena” (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Kako se to Nissan Qashqai proveo na testu izbegavanja prepreke na putu? Pa, prilično „zabavno“.

Automobil se „koleba“, „spotiče se“, gotovo gubi ravnotežu, ali nekako uspeva da ostane na točkovima, i što je najvažnije, prolazi test pri referentnoj brzini od 77 km/h.

Mada „spolja gledano“ stvari izgledaju dramatično, po test vozačima španske publikacije, to nije slučaj kada je reč o doživljaju u kabinskom prostoru.

Japanski krosover poskakujući prolazi čunjeve, s uobičajenim prebacivanjem težišta kako dolazi do usporavanja i opterećenja. Fizika u ovom slučaju na kraju čini svoje i podiže zadnji točak, što destabilizuje zadnji deo i dovodi do spomenutog poskakivanja.

Qashqai je prvi pokušaj pri brzini od 77 km/h izveo uspešno. Zapravo, može se reći da je dobio prelaznu ocenu i pri 79 km/h, jer nije srušio nijedan čunj, ali je ipak došlo do kontakta s jednim od njih, koji se pomerio. Tehnički, to je pad na ispitu.

Kada smo već kod „tehnikalija“, treba spomenuti da je pokušaj pri 77 km/h izveden tako što je Qashqaijev levi ugao neznatno nestao iza čunja na vrhuncu manevra, što znači da je krosover skliznuo između dva čunja, prekidajući nevidljivu liniju, što po nekima znači da vežba nije izvedena perfektno.

Međutim, ono što se broji je da uprkos poskakivanju i jogunastom ponašanju, Qashqai nije srušio čunj. U video klipu se može primetiti da Nissan nije na najsjajniji način kalibrisao ogibljenje, koje dozvoljava značajan transfer težine s jedne na drugu stranu vozila.

Ukrućivanje sistema oslanjanja bi donekle pomoglo redukovanju podupravljanja, koje se pojačava podizanjem zadnjeg točka.

Ono što takođe treba spomenuti je da se radi o Qashqaiju za 2023., a konkretna verzija koja se našla na testu španske publikacije je E-Power hibrid. Pogonski sklop čine elektromotor i trocilindarski benzinac koji puni bateriju.

Izvor: 77km via YouTube

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime