Naslovna AKTUELNO Ford BYD-u prodaje fabriku u Nemačkoj

Ford BYD-u prodaje fabriku u Nemačkoj

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Ford ima novu strategiju vezanu za Evropu, ali očigledno je da ova vest nije dobra za kompaniju, a posebno ne za zaposlene.

Po novom izveštaju, „Plavi oval“ bi mogao da proda jednu od svojih glavnih fabrika u Evropi, i to kineskom BYD-u (Build Your Dreams).

Naime, Wall Street Journal izveštava da će se Fordovi rukovodioci uskoro sastati s kolegama iz BYD-a, da bi prodiskutovali o potencijalnoj prodaji fabrike u Zarluju u Nemačkoj. Sve je i dalje u ranoj fazi, tako da je nepoznanica mnogo, ali postoje pozitivni signali s obe strane, da bi dogovor mogao biti postignut.

U fabrici u Zarluju se trenutno proizvodi Focus, ali popularni hečbek će biti ukinut sredinom ove dekade. Prošlog leta, Ford je fabriku u Valensiji odabrao kao lokaciju u kojoj će se proizvoditi električna vozila nove generacije. Pogon u Kelnu će takođe odigrati značajnu ulogu u planovima američke firme da na Starom kontinentu do isteka ove dekade prodaje isključivo električna vozila.

Juna prošle godine, Ford je saopštio da očekuje „značajno“ smanjenje broja zaposlenih u Zarluju, gde trenutno posao obavlja 4.600 radnika. Po novim informacijama, „Plavi oval“ traga za alternativama vezanim za proizvodnju vozila, u pokušaju da zadrži što je više moguće zaposlenih. Ford je navodno u pregovorima s oko 15 potencijalnih investitora, mada detalji koji okružuju eventualno postizanje dogovora za sada ostaju nepoznati.

BYD je očigledno najzainteresovanija strana kada je reč o kupovini fabrike u Zarluju. Kineski proizvođač je prošle godine bio najveći prodavac PHEV i BEV modela, a trenutno je u misiji proširivanja svog poslovanja u Evropi s lokalnim proizvodnim pogonima.

Što se Forda tiče, on želi da revidira svoje poslovanje na Starom kontinentu i fokusira se na električna vozila i posebne segmentne niše na američkom tržištu. Kao deo tog procesa, kompanija će „skresati“ značajan deo radne snage u Nemačkoj, posebno u fabrici u Kelnu, gde se trenutno proizvodi Fiesta.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime