Naslovna AKTUELNO Novi 500 proglašen za „najbolji mali električni gradski automobil“

Novi 500 proglašen za „najbolji mali električni gradski automobil“

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

… Ali i “najisplativiji kabriolet”.

Čisto električni Novi 500 odbranio je svoje titule najboljeg malog električnog gradskog automobila i najisplativijeg kabrioleta u okviru nagrada What Car? magazina za 2023. godinu, stekavši dodatno priznanje stručnjaka i sakupivši ukupno 37 nagrada, što ga čini najnagrađivanijim FIAT modelom do sada. Žiri je pohvalio automobil zbog njegovih performansi u vožnji i klasičnog dizajna.

Ovaj uspeh potvrdili su njegovi sjajni prodajni rezultati: otkad je predstavljen 2020. godine, Novi 500 je odabralo više od 120.000 kupaca širom sveta. U 2022. godini bio je najprodavaniji električni automobil u Italiji, a bio je u vrhu i u Španiji i Nemačkoj. To nije sve: prošle godine, Novi 500 bio je treće najprodavanije električno vozilo na 10 većih evropskih tržišta, i najprodavanije električno vozilo na baterije grupe Stellantis u Evropi.

Novi 500 je dizajniran i proizveden u Torinu i predstavlja simbol italijanske kreativnosti, osvajajući fanove proizvoda „Made-in-Italy“ širom sveta. Novi 500 se trenutno prodaje u 38 država i četiri različite geografske oblasti: od Evrope do Latinske Amerike, od Bliskog Istoka do Japana. Novi 500 je u prvom redu strategije elektrifikacije brenda i uskoro stiže u Sjedinjene Američke Države, nastavljajući svoje globalno putovanje izvan Evrope. 

Izvor: Stellantis

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime