Naslovna AKTUELNO Fiat 500X među novim automobilima s “najboljom vrednošću”

Fiat 500X među novim automobilima s “najboljom vrednošću”

2023 Fiat 500X Pop with Sport Appearance Package

Fiat 500X nudi primamljiv argument u Izveštaju o pristupačnosti portala Cars.com za 2023. godinu, u kategoriji „Novi automobili sa najboljom vrednošću“. 

Fiat 500X karakteriše odličan odnos cene i vrednosti uz tehnologiju, prostrani enterijer i standardni pogon na sve točkove (konfiguracija za Severnu Ameriku). 

Pristupačnost je osnovna vrednost Fiatove misije koja uključuje pružanje održive mobilnosti i tehnoloških rešenja dostupnih svima. Ovaj osnovni princip smestio je model Fiat 500X u Izveštaj o pristupačnosti portala Cars.com za 2023. godinu, u kategoriji „Novi automobili sa najboljom vrednošću“. 

Standardni pogon na sva četiri točka (AWD) i tehnologija kombinuju se sa zabavnim načinom vožnje kako bi stvorili vrednost za kupce malih terenaca. 

Cars.com je severnoamerički dobavljač rešenja za automobilsku industriju koji povezuje kupce automobila sa prodavcima. Izveštaj ove kompanije o najvrednijim novim automobilima pomaže kupcima da pronađu najbolji kompromis kada biraju vozilo koje ima tehnologiju i karakteristike koje su im potrebne, ali neće preopteretiti njihov budžet. Fiat 500X je prepoznat kao paket velike vrednosti; nudi standardni pogon na svim točkovima*, sveobuhvatne tehnološke karakteristike i prijatno iskustvo vožnje po povoljnoj ceni. 

Fiat 500X, je lansiran 2014. godine, a proizvodi se u Melfiju u Italiji, i globalno je uspešan model koji se prodaje u 40 zemalja i 4 regiona širom sveta.

Ovaj podatak je dokaz potražnje koju ovaj model ispunjava, i toga da kupci u ovom italijanskom krosoveru pronalaze sve karakteristike koje traže u kompaktnom terencu koji je sinonim za bezbrižan „dolce vita“ duh koji se nalazi u srži brenda FIAT. 

Izvor: Fiat

Prethodni tekstZašto su baterije pobedile vodonične gorivne ćelije u putničkim automobilima?
Sledeći tekstAbarth 595/695 gama modela dobila lepo priznanje

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime