Naslovna AKTUELNO Modeli Alfe Romeo dobili nove nagrade

Modeli Alfe Romeo dobili nove nagrade

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Još jednom je ove godine, brend Alfa Romeo osvojio čitaoce časopisa Auto Illustrierte, vodećeg automobilskog časopisa u Švajcarskoj, koji je, zajedno sa drugim evropskim medijima, učestvovao u prestižnom takmičenju za najbolji automobil za uži izbor od 422 modela u 12 različitih kategorija.

Spisak nagrada brenda Alfa Romeo je izuzetan: zaista, šesti put zaredom, Giulia je osvojila prvo mesto u kategoriji „limuzina srednje veličine“, dok je, treći put zaredom, Stelvio trijumfovao u kategoriji „veliki SUV/terenac“. Tonale je takođe osvojio svoju prvu titulu, odnoseći pobedu nad rivalima u kategoriji „kompaktni SUV/terenac“.

Čitaoci švajcarskog časopisa su takođe dali prednost brendu Alfa Romeo u takmičenju brendova, postavljajući brend plemenitog italijanskog sportskog duha još od 1910. na podijum u kategorijama za najbolji dizajn i najbolje reklamiranje.

Danijel Fuks, direktor brenda Alfa Romeo za Švajcarsku, je izjavio: „Ponosimo se nagradama koje smo dobili od stručnjaka i veoma zahtevnih čitalaca časopisa Auto Illustrierte. Ovo su prestižne nagrade koje pokazuju koliko jako švajcarska publika ceni novu generaciju Alfa Romeo vozila. Tajna uspeha nagrađenih modela Giulia, Stelvio i Tonale leži u poslovičnoj izvrsnosti, odnosno vanvremenskom dizajnu, savršenog rasporeda težine, prvoklasne dinamike vožnje i tehnoloških i pogonskih rešenja koja su vodeća u segmentu. Stoga, to su modeli bez premca za koje smo sigurni da će nam doneti druga velika zadovoljstva u budućnosti“.

Izvor: Alfa Romeo

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime