Naslovna AKTUELNO Aerodrom “Nikola Tesla” dodaje preko 30 ruta za total od preko 130...

Aerodrom “Nikola Tesla” dodaje preko 30 ruta za total od preko 130 destinacija

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Aerodrom Nikola Tesla u Beogradu priprema se za užurbanu godinu, s preko trideset novih linija koje će ovog leta dodati u okviru svoje mreže, koje opslužuju više od 130 redovnih linija, ne računajući čartere.

Air Serbia prednjači sa sopstvenim proširenjem, najavivši do sada pokretanje dvadeset novih linija za ovu godinu, pored tri nove destinacije uvedene tokom zimskih meseci. Srpski avio-prevoznik je takođe saopštio da će u narednom periodu biti objavljena još dva nova punkta iz Beograda. Kompanija je do sada predstavila i rast frekvencije na deset postojećih letnjih destinacija, uključujući Barselonu, Bukurešt, Berlin, Kopenhagen, Istanbul, Larnaku, Ljubljanu, Milano, Rim i Beč.

Što se stranih prevoznika tiče, Wizz Air će Surčin kao bazu iskoristiti za svoj četvrti Airbus A321, s tim što dodaje pet novih ruta, pored povećanja frekvencije na letovima za Dortmund, Bove, Ajndhoven i Rim. Anadolujet će kasnije ovog meseca uvesti letove iz Izmira, airBaltic iz Rige u maju, Jazeera Airways iz Kuvajt Sitija u junu, dok se očekuje da će Aeroitalia u aprilu dodati usluge iz Forlija za srpsku prestonicu, iako one tek treba da budu zakazane. Pored toga, Lufthansa će značajno povećati frekvenciju svojih letova za Beograd, Austrian Airlines će takođe povećati kapacitet, dok će KLM uključiti dodatne usluge na svojoj liniji za Amsterdam u odnosu na prošlu godinu. Ukupno, preko 100 novih nedeljnih letova biće dodato tokom letnjih meseci.

Očekuje se da će Aerodrom Beograd ući u vrhunac sezone otvaranjem nove centralne zgrade, koja će povećati kapacitet putnika, kao i remontovanog krila A gejta, uz nove piste. Ono što je takođe imperativ je da se obezbedi dovoljno osoblja, da bi se nosilo s očekivanim rastom potražnje. Operater VINCI nije predvideo broj putnika na beogradskom aerodromu za ovu godinu, ali generalni direktor Air Serbie Jirži Marek, veruje da će ta brojka dostići sedam miliona, što bi ga činilo najprometnijim u istoriji. „Prošireni aerodrom imaće kapacitet da primi do petnaest miliona putnika godišnje. Ove godine očekujemo da će aerodrom preneti sedam miliona, od čega će tri miliona prevoziti Air Serbia. To nam ostavlja mnogo prostora za rast. Aerodrom će omogućiti nesmetane veze, što će doneti konkurentske prednosti i dovesti putnike iz drugih čvorišta u Beograd“, rekao je nedavno Marek.

Izvor: exyuaviation.com

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime