Naslovna INFO Erik Lafordž novi direktor brenda Jeep® za Evropu

Erik Lafordž novi direktor brenda Jeep® za Evropu

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Erik Lafordž (Eric Laforge) izabran je za direktora brenda Jeep za širi region Evrope (Enlarged Europe), počevši od 1. februara 2023. On će zameniti Antonelu Bruno (Antonella Bruno), koja je postavljena za direktorku brenda Peugeot za širi region Evrope.   

Erik Lafordž radiće pod direktnim nadzorom Kristijana Munijea (Christian Meunier), generalnog direktora brenda Jeep i Uvea Hohgešurca (Uwe Hochgeschurtz), generalnog direktora Stellantisa za širi region Evrope. 

Erik Lafordž diplomirao je na École Supérieure de Gestion et Finance (ESGF) u Parizu, i započeo je svoju karijeru u FCA 1990. godine. Nakon nekoliko godina komercijalnog iskustva u FCA u Francuskoj i Italiji, postavljen je za generalnog direktora FCA Švajcarske, a potom i za generalnog direktora FCA Nemačke. Od 2015. do 2018. bio je direktor MOPAR Parts & Services za manja tržišta, a potom i direktor za centralnu Evropu (Švajcarska/Belgija/Holandija/Austrija) za putničke automobile i laka komercijalna vozila od 2019. do 2020. Nakon godinu dana na mestu direktora Fiat Professional, postavljen je za direktora za L.K.V. za širi region Evrope u 2021.  

Kristijan Munije: „Želim da se zahvalim Antoneli Bruno za njena postignuća dok je vodila brend Jeep u Evropi tokom poslednje tri godine, i naravno, za rukovođenje uspeha potpuno novog i potpuno električnog Jeep Avenger terenca, nosioca nagrade za evropski automobil 2023. godine. Siguran sam da Erik Lafordž ima sve veštine potrebne da preuzme komandu nad našim poslovanjem u Evropi u važnom trenutku za brend, dok nastavljamo da širimo našu potpuno elektrifikovanu gamu u regionu. Njegovih 30 godina iskustva u različitim oblastima naše industrije biće ključ naših budućih uspeha.“ 

Izvor: Jeep

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime