Naslovna AKTUELNO Povećanje proizvodnje Alfe Romeo Tonale zbog velike potražnje

Povećanje proizvodnje Alfe Romeo Tonale zbog velike potražnje

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Isporuke Alfe Romeo Tonale u SAD neće započeti pre drugog kvartala ove godine, ali novi krosover italijanske marke već uživa u više nego dobroj potražnji.

I to do te mere da je u fabrici Pomiljano dodata druga smena.

U istom ovom pogonu Stellantis proizvodi Fiat Pandu, gde je ukinuta jedna smena u proizvodnji popularnog „mališana“. Uskoro će ista linija biti odgovorna za sklapanje Dodge Horneta, koji je zapravo rebrendirana verzija Tonalea. Italijanski krosover se trenutno prodaje u Evropi i Japanu, a uskoro će pristići i na američku obalu, gde startuje s cenom od 42.995 dolara za ulazni Sprint model.

Pomiljano je ostvario povećanje proizvodnje od čak 34 odsto prošle godine, za total od 165.000 jedinica, od kojih se 20.000 odnosilo na Tonale. S dodatkom druge smene, proizvodni obim Alfinog krosovera će se povećati na oko 400 jedinica dnevno. Ova objava takođe znači da će se 1.600 radnika, koji su bili na prinudnom odmoru, vratiti na posao.

U svojoj prvoj godini na tržištu, Tonale je zabeležio 11.171 novu registraciju u Evropi, ali je u novembru prošle godine objavljeno da je generisano 35.000 pretporudžbina. Na Starom kontinentu, ovaj model se prodaje u s „plug-in“, blago hibridnim i dizel pogonskim sklopovima, dok će u SAD biti dostupan isključivo prvonavedeni model. Njegov elektrifikovani pogonski sistem se sastoji od 1,3-litarskog, benzinskog turbomotora i elektromotora, za ukupan izlaz od 285 ks.

Tonale predstavlja deo plana Alfe Romeo da najmanje 40 odsto svoje prodaje ia van Evrope do kraja ove dekade, u poređenju sa samo 18 odsto iz 2021. Očekuje se da sestrinski Dodge Hornet takođe generiše dobru prodaju, s ranim prognozama koje predviđaju prodaju od preko 40.000 jedinica godišnje.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime