Naslovna INFO Prvi verni renderi restilizovanog Peugeota 2008

Prvi verni renderi restilizovanog Peugeota 2008

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Velike promene su u pripremi za najmanji među Peugeotovim krosoverima.

„Lavić“ s povišenim klirensom u toku ove godine treba da prođe kroz redovnu restilizaciju, koja će mu doneti osveženi stajling i nove elektrifikovane pogonske sklopove. Pre samo nekoliko dana, pojavile su se i prve špijunske fotografije novajlije, a shodno tome, reagovala je ekipa iz Kolesa.ru i častila nas vernim renderima, koji su naravno nezvanični.

Digitalni prikaz Peugeota 2008 za 2024. je u vrhunskom GT-Line paketu opreme, i kao što možemo videti iz rendera, najveće promene se dotiču prednjeg dela, gde se očekuje da će 2008 dobiti novu masku hladnjaka inspirisanu modelima 308 i 408. Novi logo zauzima centralnu poziciju a ispod nove maske je odbojnik modifikovanog dizajna s lažnim usisnim otvorima.

Ono što je takođe izvesno su minimalne promene na svetlosnim grupama, mada je „špijunirani“ prototip imao konvencionalne halogene farove umesto opcionih LED klastera. Što se zadnjeg dela tiče, Kolesa.ru predviđa neznatno restilizovane signalne grupe s novom unutrašnjom grafikom, uz naravno novi logo. Sitne izmene su primenjene i na zadnji odbojnik.

Francuski proizvođač je već potvrdio da će restilizovana 2008-ica usvojiti nove blago hibridne pogonske sklopove. Novi PureTech agregati će biti dostupni u dva nivoa snage, sa 100 i 130 „konja“, i biće upareni sa šestostepenom transmisijom s dvostrukom spojnicom. Menjač poseduje inkorporiran elektromotor od 21 kW za dodatni obrtni moment pri niskim obrtajima, kao i 15 odsto bolju efikasnost.

Kada je u pitanju čisto električni e-2008, i na tom planu možemo očekivati značajna poboljšanja. Nedavno, Peugeot je „rođačkom“ e-208 podario novi elektromotor sa 156 ks i veći paket baterija za domet od 400 kilometara. Očekujemo da električni krosover usvoji isti hardver, kada bude debitovao kasnije u toku ove godine.

Renderi: Kolesa.ru

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime