Naslovna ECO2 Honda započinje proizvodnju novog sistema gorivnih ćelija

Honda započinje proizvodnju novog sistema gorivnih ćelija

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Japanska kompanija, Honda Motor Co, saopštila je da će ove godine početi da proizvodi novi sistem vodoničnih gorivnih ćelija, koji je zajednički razvijen s General Motorsom Co, kao i da će postepeno povećavati prodaju tokom ove decenije, u pokušaju da proširi svoje poslovanje u oblasti vodonika.

Honda će sredinom ove decenije ciljati na godišnju prodaju od oko 2.000 jedinica novog sistema, saopštila je kompanija u četvrtak, s ciljem da to poveća na 60.000 jedinica godišnje 2030.

Japanski proizvođač automobila nastoji da proširi upotrebu svog novog sistema ne samo za sopstvena električna vozila s gorivnim ćelijama (FCEV), već i za komercijalna vozila kao što su teški kamioni, za stacionarne elektrane, kao i za potrebe građevinskih mašina.

Honda će ove godine započeti proizvodnju sistema vodoničnih gorivnih ćelija kroz zajedničko ulaganje sa GM-om, rekao je novinarima viši izvršni direktor Honde, Šinđi Ojama, tokom događaja  održanog u Tokiju. Sa sistemom „sledeće generacije“, kompanija ima za cilj da više nego udvostruči izdržljivost u poređenju sa starijim sistemom gorivnih ćelija i da smanji troškove za dve trećine.

„Budući da su komercijalna vozila u upotrebi širom sveta, verovatno će doći do njihove elektrifikacije kao i kod putničkih automobila“, rekao je Tecuja Hasebe, generalni direktor Hondinog odeljenja za razvoj poslovanja u oblasti vodonika.

To bi verovatno dovelo do divergencije između kamiona koji koriste baterije i onih koji rade na gorivne ćelije, dodao je on.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime