Naslovna AKTUELNO Jošihiro Nakata na čelu Toyote Europe

Jošihiro Nakata na čelu Toyote Europe

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Jošihiro Nakata je promovisan s pozicije pomoćnika generalnog direktora za evropski region na mesto čoveka broj 1, dok će Metju Herison, dosadašnji CEO za Evropu, preuzeti ulogu glavnog operativca (COO).

Toyota Europe je napravila rokade unutar rukovodeće strukture, s ciljem da nastavi da se kreće putem rasta i uspeha, saopštila je kompanija.

Pedeset petogodišnji Nakata je na taj način s pozicije zamenika generalnog direktora preuzeo rukovodeću ulogu u Evropi, i biće odgovoran za strateško planiranje, komunikaciju i usluge, kao veza evropske divizije sa sedištem u Japanu.

Metju Herison (55), biće glavni operativac za Stari kontinent i ostaće odgovoran za „implementaciju, poslovnu izvrsnost i komercijalni uspeh“, saopštila je kompanija.

Toyota takođe kaže da su promene u okviru evropskog poslovanja deo globalnog pristupa, koji je objavljen u okviru teme „Nasleđe i evolucija“, podstaknutog željom da se „dalje ubrza transformacija koja se dešava jednom u sto godina, daljim unapređenjem protoka ekspertize između globalnog i regionalnih poslovanja“.

Do promena dolazi nakon što je Kođi Sato nasledio Akija Tojodu na poziciji šefa koncerna, čoveka koji je član osnivačke porodice i koji će ubuduće obavljati posao predsednika kompanije.

Toyota je Evropu opisala kao region koji se najbrže menja u automobilskom smislu, i to u ključnim oblastim kao što su smanjenje emisije ugljenika i ugljenična neutralnost, elektrifikacija, ekonomija vodonika i solucije u okviru mobilnosti.

Toyota u evropski region uključuje i Evroaziju, Tursku, Izrael i balkanske zemlje. U 2022., japanska marka je po prodaji bila druga iza Volkswagena u EU, Velikoj Britaniji i zemljama EFTA-e (Island, Norveška i Švajcarska), s prodajom od 635.533 automobila i tržišnim udelom od 6,9 odsto, po podacima ACEA-e.

Prodaja je porasla za 8,9 odsto na evropskom tržištu, koje je ostvarilo ukupan pad od 4,6 odsto.

Toyotina nova rukovodeća struktura je kreirana „da obezbedi efikasan tok informacija i donošenja odluka sa sedištem u Japanu, na taj način dodatno osiguravajući dalji razvoj Toyotinog poslovanja u Evropi i širom sveta“, saopštila je kompanija.

Didije Leroj ostaje predsednik Toyote za Evropu.

Nakata se evropskoj diviziji pridružio 1. januara 2022. kao zamenik generalnog direktora. Prethodno je bio šef azijskog regiona.

Herison se zaposlio u britanskom ogranku Toyote kao glavni marketing menadžer 2000., da bi napredovao na mesto direktora marketinga 2003. Godine 2005. se pridružio Toyoti Europe kao glavni menadžer za korporativno planiranje, da bi 2008. bio imenovan za direktora evropske divizije Lexusa.

Godine 2015., Herison je promovisan na mesto potpredsednika sektora prodaje i marketinga Toyote Europe, a u aprilu 2021. je postao predsednik i CEO Toyote Europe i šef evropskog regiona Toyote Motor.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime