Naslovna INFO In Memoriam: Šoićiro Toyoda (Shoichiro Toyoda) 1925-2023.

In Memoriam: Šoićiro Toyoda (Shoichiro Toyoda) 1925-2023.

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

S velikom tugom obaveštavamo vas da je danas u 97. godini preminuo počasni predsednik kompanije Toyota Motor Corporation, Šoićiro Tojoda. Dr Tojoda, sin osnivača kompanije Kiićira Tojode (Kiichiro Toyoda), započeo je svoju karijeru u Toyoti Motor Corporation (TMC) 1952. godine, nakon što je pre toga diplomirao mašinstvo na Univerzitetu u Nagoji. Kasnije je i doktorirao odbranivši disertaciju na temu ubrizgavanja goriva.

Dr Tojoda je obavljao mnoge funkcije tokom svoje duge karijere u kojoj su automobilska tehnologija i kontrola kvaliteta bili primarni ciljevi. Postao je generalni direktor 1961. godine, i nakon unapređenja u višeg generalnog direktora 1967. i potom izvršnog potpredsednika 1972. godine, imenovan je za predsednika Toyotine prodajne organizacije 1981. Nakon spajanja prodajnih i proizvodnih ogranaka 1982. postao je predsednik objedinjene kompanije TMC radeći kao predsednik odbora između 1992. i 1999. godine. 

Posle 57 godina rada u odboru, dr Tojoda je preuzeo poziciju počasnog predsednika 1999. godine na kojoj je ostao sve do svoje smrti.

Dr Tojoda je otac sadašnjeg predsednika i izvršnog direktora, Akia Tojode, svog najstarijeg sina. Sahrani će prisustvovati samo članovi uže porodice. Toyota Motor Corporation će naknadno održati komemoraciju.

Toyota

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime