Naslovna GEDŽETI Ridli Skot snimio film uz pomoć Samsunga Galaxy S23 Ultra (VIDEO)

Ridli Skot snimio film uz pomoć Samsunga Galaxy S23 Ultra (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Da li je ovo najimpresivniji marketinški manevar odrađen od strane nekog proizvođača pametnih mobilnih telefona?

U tu svrhu, regrutovan je jedan od najslavnijih režisera u istoriji filmske umetnosti, Ridli Skot glavom i bradom, a „alat“ o kojem je reč je Samsung Galaxy S23 Ultra, uz pomoć kojeg je snimljen kratki akcioni film.

Šta to Ridli Skot misli o S23 Ultra pročitajte u nastavku i ujedno pogledajte prvi film snimljen Samsungovom perjanicom.

Režiseri u ulozi promotera smartfona

Ovo nije prvi put da jedna kompanija angažuje poznate režisere i kinematografe u cilju plasiranja svojih proizvoda. Da podsetimo, Emanuel Lubecki je snimio kratak film iPhoneom 12 Pro, dok je Greg Frejzer, zajedno s nagrađivanom režiserkom Ketrin En Bigelou, koristio iPhone 13 Pro za snimanje kratkih filmova.

Sada je red došao na Samsung, koji je regrutovao čuvenog Ridlija Skota, zajedno s njegovim snimateljem, Flaviom Labijanom, u cilju kreiranja kratkog akcionog filma, u potpunosti snimljenog vodećim Samsungovim modelom, S23 Ultra.

Ridli Skot i S23 Ultra

Nije tajna da Galaxy S23 Ultra poseduje „paklene“ specifikacije. Naoružan moćnim ISOCELL senzorom s 200 megapiksela, impresivnim HDR mogućnostima i 8K rezolucijom, telefon korejskog proizvođača se pretvara u više nego sposobnu džepnu kameru.

Samsung je u ovom slučaju odlučio da kopira Appleovu strategiju, angažovavši jednog o najpoznatijih filmskih režisera na svetu, koji je testirao realne mogućnosti S23 Ultra kada je reč o snimanju filma. I zaista, Ridli Skot je koristio dotični telefon pri kreiranju različitih složenih snimaka, i to tako što ga je instalirao na namenske gimbale uz asistenciju kinematografa, Flavija Labijana.

„U početku sam se plašio da mi neće pružiti opseg opcija koje inače imam na raspolaganju tokom rada“, rekao je Skot i dodao: „Međutim, kada sam se navikao na podešavanja, bio sam prijatno iznenađen koliko je svestran.”

„Kada sam se bolje upoznao sa S23, bio sam impresioniran njegovim mogućnostima, kvalitetom slike i dinamičkim opsegom senzora“, rekao je Labijano.

Korišćenje S23 Ultra za snimanje horor filma

To je ono što je i režiser Na Hong-đin morao da kaže nakon što je u snimio horor film koristeći isključivo Galaxy S23 Ultra: „Snimanje filma pametnim telefonom u početku može izgledati jednostavno. Ipak, moramo da se zapitamo, kako to menja naš proizvodni proces? Šta treba da uzmemo u obzir da bismo obezbedili kvalitet filma? Najveći izazov je bilo to što se veći deo snimanja odvijao u izuzetno mračnom okruženju. Međutim, s HDR-om smo bili u mogućnosti da snimimo detalje u mraku, što je bilo od izuzetne pomoći, slično kao što pristupamo takvim scenama tradicionalnom kamerom. Ovo je promena igre koja stvari čini zaista zanimljivim. Možete se zaista zabaviti radeći sve ovo. Kada snimate pametnim telefonom, jedna od velikih briga predstavlja izbegavanje pomeranja ili pomeranja kamere što je više moguće. Međutim, S23 Ultra je dozvolio prirodno kretanje koju zahteva scena”.

Nova era mobilnog filma?

„Kada sam počeo da radim kao kinematograf, kamere su bile mehaničke i vi ste morali da razmišljate, a mislim da će nova tehnologija omogućiti filmskim stvaraocima širom sveta da prave filmove koji bi inače bili nemogući za kompletiranje zbog nedostatka sredstava ili iz razloga što su kamere preteške ili suviše komplikovane. Snimanje smartfonima mi omogućava da budem prilično slobodan i spontan, pomalo kao džez muzičar koji pronalazi najbolje slike”. „Mobilni telefon je profesionalni alat za snimanje filmova“. Ove reči su izrekli Emanuel Lubecki, Greg Frejzer i Ketrin En Bigelou. Naravno, u njihovom slučaju se radi o iPhoneima 12 Pro i 13 Pro, a sada je Samsung doveo velikog Skota da vas ubedi da je S23 Ultra profesionalni alat za snimanje filmova. Da li to znači da vidimo da se u okviru mobilnog filmskog stvaralaštva pojavljuje nova era, ili je to samo marketinški trik? Svakako se radi o nečemu o čemu treba razmišljati. Na kraju, evo novog filma koji je Skot snimio uz pomoć S23 Ultra:

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime