Naslovna ECO2 Električni Volkswagen Tiguan pristiže 2026.

Električni Volkswagen Tiguan pristiže 2026.

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Špijunske fotografije otkrivaju da Volkwagen vrši „fino brušenje“ naredne generacije konvencionalnog Tiguana, koji će verovatno imati i „plug-in“ hibridnu verziju.

Međutim, kompaktni krosover će takođe iznedriti električnu varijantu, izjavio je portparol kompanije za nemački Handelsblatt. Novajlija će najverovatnije poneti naziv ID. Tiguan, i to je sve što će deliti s tradicionalnim „bratom“, budući da se radi o potpuno različitim platformama.

Dok će treća generacija popularnog Volkswagenovog krosovera koristiti evoluciju sveprisutne MQB arhitekture, elektromobil će počivati na MEB-Plus mehaničkoj platformi. Potonji model bi trebalo u proizvodnju da uđe 2026., a sklapaće se u matičnoj fabrici u Volfsburgu. Otprilike će biti istih dimenzija kao i njegov SUS ekvivalent, ali najverovatnije s izdašnijim unutrašnjim prostorom zbog dužeg međuosovinskog rastojanja i kraćih prepusta.

Tu se nameće jedno pitanje, a ono glasi -gde će se zapravo pozicionirati ID. Tiguan? Nakon svega, VW u ponudi ima ID.4 i ID.5, a na putu je i ID.3 krosover. Ipak, bez obzira na pozicioniranje unutar game, kompaktni električni krosover je neophodan za proizvodni pogon u Volfsburgu, budući da potražnja za Golfom opada. Nakon što je 14 godina uzastopno bio evropski bestseler, popularni model iz C segmenta je svrgnut s trona, a ispred njega su se našli Peugeot 208, Dacia Sandero, T-Roc i Fiat/Abarth 500.

Kada smo već kod Golfa, treba reći da je u pripremi model s „ID“ prefiksom, a on bi u proizvodnju mogao da uđe 2025., na istoj MEB-Plus platformi. Kolaju glasine i o električnom Golfu GTI, jer je navodno odbačena GTX oznaka.

Šef VW-a, Oliver Blume, potvrdio je da će nazivi „Golf“ i „Tiguan“ nastaviti da budu prisutni i u električnoj eri, koja dolazi brže nego što se pretpostavljalo. Ranije ove nedelje, EU je izglasala zabranu prodaje novih benzinskih i dizal automobila od 2035. Naravno, još uvek ćemo moći da vozimo konvencionalne kupovine kupujući polovnjake. Odluka Evropske unije se tehnički odnosi na vozila koja proizvode emisiju, tako da dok sintetička goriva i vodonični motori SUS ne dobiju na zamahu, to će biti kraj novih automobila s motorima s unutrašnjim sagorevanjem.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime