Naslovna INFO PR Jeep® Avenger proglašen najboljim porodičnim terencem na svetu

Jeep® Avenger proglašen najboljim porodičnim terencem na svetu

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Priznanje je dobijeno u okviru nagrada za automobil godine 2023. po izboru žena

Čak i pre nego što su prvi primerci isporučeni kupcima u Evropi, novi električni Jeep® Avenger je privukao dodatnu medijsku pažnju osvajanjem titule najboljeg porodičnog terenca u okviru nagrada za automobil godine 2023. po izboru žena (WWCOTY).

Kompaktni B-SUV je ušao u uži izbor sa 12 drugih porodičnih terenaca u 13. izdanju nagrada, a pobednika je odabrao međunarodni žiri sa članovima iz 45 zemalja. Proglašavajući nagradu, izvršna predsednica WWCOTY nagrada Marta Garsija (Marta García) je izjavila: „Jeep Avenger je zasluženi pobednik u svojoj kategoriji. Sa jedne strane, on je nasledio svu legendu brenda Jeep, ali istovremeno je i potpuno osvežen sa svojim 100% električnim pogonom. On je posvećenost budućnosti koju će kupci ceniti“.

Nagrada za automobil godine po izboru žena je jedini skup automobilskih nagrada koji dodeljuju isključivo ženski automobilski novinari. Vozilima u okviru WWCOTY nagrada se daju ocene za izvrsnost u svojim segmentima. Aspekti poput bezbednosti, kvaliteta, cene, dizajna, lakoće upravljanja, benefita i ekološkog otiska su uzeti u obzir od strane sudija. Ove godine, rad žirija je obeležila evolucija industrije ka efikasnijim i održivijim modelima. Avenger je impresionirao sudije sa svojim „uspešnim dizajnom, odličnim terenskim sposobnostima“ i malim uticajem na okolinu.

„Veliko nam je zadovoljstvo i čast da je međunarodni žiri automobilskih novinarki odabrao naš prvi potpuno električni Jeep terenac za pobednika ove važne nagrade“, rekao je Kristijan Munije (Christian Meunier), glavni izvršni direktor brenda Jeep. „Želim da zahvalim žiriju na ovom priznanju. Jeep Avenger igra ključnu ulogu u našoj globalnoj strategiji elektrifikacije, dok se brend kreće ka tome da postane globalni lider u terencima nultih emisija“.

Novi Avenger je kompaktni terenac koji je, sa samo četiri metra dužine, pozicioniran u brzorastućem B-SUV segmentu, drugom najvećem segmentu u Evropi što se tiče količina. Namenjen aktivnim ljudima koji traže terenac kompaktnih dimenzija, Jeep Avenger nudi puno mogućnosti u smislu prostora i skladištenja. Dizajniran i napravljen kao Jeep vozilo od prvog dana, Avenger donosi genetiku brenda Jeep u kompaktnom terencu sa jedinstvenom kombinacijom sposobnosti, stila, funkcionalnosti i tehnologije.

Ima autonomiju do 400 km u WLTP ciklusu i preko 550 km u gradu. Novi električni pogonski sistem kombinuje jedinstveni elektromotor od 400 volti, sa 115 kilovata i 260 Nm obrtnog  momenta, sa novom baterijom od 54 kWh.

Predstavljanje modela Jeep Avenger u Evropi označava početak sledeće faze elektrifikacije brenda Jeep – BEV talas – tokom kojeg će se četiri potpuno električna vozila pojaviti na tržištu do 2025. Do kraja 2030. godine, brend Jeep će u Evropi prodavati isključivo električna vozila.

Jeep Avenger, predstavljen na Sajmu automobila u Parizu 2022. godine, je već pobrao pohvale kupaca i stručnjaka. U januaru, Avenger je proglašen za evropski automobil godine 2023. Preko 12.000 primeraka je prodato od otvaranja narudžbina za 1st Edition verziju 1. decembra 2022. godine, i onda za celokupnu gamu od 11. januara 2023.

Automobil godine po izboru žena

Nagrada za automobil godine po izboru žena (Women’s World Car of the Year WWCOTY) je jedini skup automobilskih nagrada koji dodeljuju isključivo ženski automobilski novinari. Napravila ju je Sendi Majr (Sandy Myhre), novinarka sa Novog Zelanda, 2009. godine. Ona je trenutno počasna predsednica, dok je Marta Garsija izvršna predsednica.

Ova jedinstvena nagrada ima za cilj da oda priznanje najboljim automobila godine i da da glas ženama u svetu automobilizma. Kriterijumi glasanja se zasnivaju na istim principima kojima se vodi bilo koji vozač kada bira automobil. Sudije ne biraju „ženski automobil“, jer automobili nisu specifični za pol. Aspekti poput bezbednosti, kvaliteta, cene, dizajna, lakoće upravljanja, benefita i ekološkog otiska, između ostalog, se uzimaju u obzir pri glasanju.

Izvor: Jeep

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime