Naslovna AKTUELNO Alfa Romeo Giulia ponovo proglašena za najbolji automobil

Alfa Romeo Giulia ponovo proglašena za najbolji automobil

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Šest pobeda za sedam godina – Alfa Romeo Giulia je očito jedan od favorita čitalaca časopisa „Auto Motor und Sport“.

Više od 100.000 učesnika u takmičenju „Najbolji automobili u 2023.“ ponovo je stavilo model Alfa Romeo Giulia na prvo mesto u kategoriji „uvozni automobil srednje veličine“. Italijanska sportska limuzina u svojoj klasi je nadmašila 17 istaknutih konkurenata sa 19,5% glasova.


Novi Alfa Romeo Tonale takođe je postigao odličan rezultat. Pobeda mu je promakla za samo 0,2% glasova, a osvojio je odlično drugo mesto u kategoriji „kompaktni terenci – uvozni“. D-SUV Alfa Romeo Stelvio je takođe među top 3 modela u kategoriji „veliki terenci – uvozni“.

„auto motor und sport“ organizovao je takmičenje „Najbolji automobili“ po 47. put. Urednici su od svojih čitalaca zatražili da naprave izbor od 422 moderna vozila u 13 kategorija takmičenja, uključujući modele stranih brendova u sopstvenim kategorijama. Nagrada je dodeljena 9. februara u Štutgartu. Nikolo Bjađoli (Niccolò Biagioli), direktor brenda za Nemačku, primio je nagradu.

„Hteo bih da se zahvalim čitaocima časopisa „Auto Motor und Sport“ iz sveg srca za njihov entuzijazam za model Alfa Romeo Giulia, koji su ponovo proglasili pobednikom u takmičenju „Najbolji automobili“. Ovaj novi uspeh je potvrda velikog poverenja u brend Alfa Romeo i za nas predstavlja podsticaj da nastavimo s transformacijom našeg brenda, koja trenutno traje, sa velikim ambicijama.“

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime