Naslovna AKTUELNO Toyotini hibridi dominiraju listom Consumer Reportsa za 2023.

Toyotini hibridi dominiraju listom Consumer Reportsa za 2023.

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Nakon više godina u kojima su etiketirani kao pametnija opcija za kupce koji su u potrazi za nižim troškovima i manjom potrošnjom, hibridi i elektromobili su dobili priznanje i od strane renomiranog Consumer Reportsa.

„10 Top Picks“ izbor CR-a u segmentima automobila, kamioneta i SUV/krosovera, uključuje sedam modela koji poseduju hibridni ili čisto električni pogon.

„Ovo zaista pokazuje kako se tržište menja, rekao je Džejk Fišer, viši direktor sektora Consumer Reportsa za testiranje automobila. „Elektrifikacija, ne samo što se tiče čisto električnih vozila, već elektrifikacija generalno, menja pravila igre na tržištu i pruža gomilu sjajnih opcija.“

Consumer Reports bira vodeće modele u različitim cenovnim razredima, akcenat stavljajući na priuštivost i bezbednost. Kada je reč o izboru za 2023., očigledne su prednosti koje hibridi i elektromobili imaju u odnosu na konkurenciju s motorima s unutrašnjim sagorevanjem, a radi se pre svega o gorivnoj efikasnosti i pouzdanosti.

„Kada je u pitanju vožnja hibrida, generalno ne forsirate motor, niti kočnice, budući da u velikoj meri koristite generator i bateriju“, rekao je Fišer. „Manje je problema s kočnicama, menjačem, sve je na neki način ublaženo. Pored toga, ako bacimo oko na hibride i ko ih proizvodi, oni generalno pristižu iz kompanija poznatih po proizvodnji pouzdanih vozila, koje tu tehnologiju koriste duže vreme.“

10 prvih izbora Consumer Reportsa za 2023.

Ispod $25.000:
Toyota Corolla Hybrid
Toyota Corolla Cross

$25.000-$35.000:
Subaru Forester
Toyota Camry Hybrid
Ford Maverick Hybrid
Nissan Leaf

$35.000-$45.000:
Hyundai Santa Fe Hybrid
Kia Telluride

$45.000-$55.000:
Lexus NX350h
Tesla Model 3

Ovo objašnjava zašto Toyota proizvodi četiri od 10 odabranih modela za 2023, uključujući Corollu Hybrid, Camry Hybrid i Lexus NX 350h.

Ovi modeli su deo talasa hibridnih vozila koja su pomogla da se Toyota pozicionira kao lider u ovoj kategoriji. Prošle godine, jedno od četiri vozila koje je japanska marka prodala u SAD je bilo s hibridnim pogonom, a u preko “velike bare” se na hibride i elektromobile odnosi tek nešto iznad 10% svih prodatih modela prole godine.

Pored toga, stajling i performanse hibrida i električnih modela ih čine privlačnijim kupcima nego što je to bio slučaj pre nekoliko godina.

“Danas zaista možete da imate sve što vam je potrebno. Možete priuštiti nešto s prostranom kabinom, udobno, gorivno efikasno”, rekao je Fišer. On je izdvojio Ford Maverick Hybrid, koji s prosečnom potrošnjom od 6,35 l/100 km menja percepciju kupaca. “Ne morate da pravite compromise kao što ste to morali da radite u prošlosti.”

Tesla, koji prodaje dva od svaka tri elektromobila u SAD, ponovo je u prvih 10, nakon prošlogodišnjeg odsustva. Consumer Reports je odabrao Tesla Model 3 i Lexus NX 350h kao najbolje izbore u kategoriji vozila koja koštaju između 45.000 i 55.000 dolara.

U međuvremenu, Consumer Reports je rangirao BMW kao vodeći brend, iz kojeg slede Subaru i Mini.

“BMW proizvodi brojne visokoperformantne, upotrebljive i pouzdane modele, tako da ne iznenađuje što se našao na vrhu naše liste”, zaključio je Fišer.

Izvor: Consumer Reports

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime