Naslovna AKTUELNO Karlos Tavares najavio dolazak dva nova električna Fiata

Karlos Tavares najavio dolazak dva nova električna Fiata

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Fiat je u današnje vreme tek senka evropskog giganta kakav je bio.

Trenutno, ova italijanska marka u ponudi ima tek nekoliko modela i većini je već poodavno „istekao rok“.

Matična kompanija, Stellantis, započeće rešavanje ovih problema s dva potpuno nova proizvoda, koji će na scenu stupiti u toku ove godine. Ovo je obelodanio Karlos Tavares, šef italo-američko-francuskog konglomerata.

Šezdeset četvorogodišnji Portugalac nije želeo da zalazi u detalje, rekavši samo da će oba modela biti čisto električna. Od te tačke možemo da započnemo sa spekulacijama, a ono što se nameće kao vrlo verovatno je da će u ponudu biti stavljen Fiatov ekvivalent Jeep Avengera, koji će takođe iznedriti i novi model Alfe Romeo.

Potencijalno nazvan Fiat 600, model iz B segmenta će biti otkriven 4. jula, a proizvodiće se u fabrici u Tihiju u Poljskoj, pored sestrinskih modela. Jeep takođe prodaje verziju s benzinskim motorom, tako da ni ovu opciju ne bi trebalo u potpunosti odbaciti kada je reč o Fiatu.

Što se drugog elektromobila tiče, nova generacija Pande sa stajlingom izvedenim iz koncepta Centoventi (na naslovnoj fotografiji), najverovatnije neće debitovati pre sledeće godine, tako da tu mogućnost isključujemo. Umesto toga, Fiat bi mogao da lansira novi Topolino, stavljajući svoju oznaku na Citroen Ami, koji je dostupan i kao Opel Rocks-e. Ovde se tehnički ne radi o električnim automobilima u punom smislu reči, jer su klasifikovani kao „četvorocikli“.

Kolaju glasine po kojima će Fiat u igru vratiti Multiplu, koja će zameniti 500X i Tipo, ali za sada ništa nije zvanično. Čak i ukoliko je to slučaj, to se neće desiti pre sredine tekuće dekade. Ono što očekujemo je da će stajling biti značajno unapređen, mada je to u velikoj meri rešeno s restilizacijom 2004., šest godina nakon lansiranja „čudnog“ ali krajnje funkcionalnog monovolumena. Multipla je ukinuta 2010., ali je nastavila da se prodaje u Kini još tri godine, kao Zotye M300 i Langyue.

Izvor: Stellantis

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime