Naslovna ECO2 Tesla Model 2 od 25.000 dolara pristiže ove godine?

Tesla Model 2 od 25.000 dolara pristiže ove godine?

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Tesla je predstavio Model S Plaid u junu 2021. godine kao najbrže serijsko vozilo po pitanju sprinta do 100 km/h, što je snažno odjeknulo u automobilskoj industriji.

Teksaški proizvođač sada ima nešto drugo u planu, a reč je o ulaznom elektromobilu s početnom cenom od 25.000 dolara, što je najavljeno tokom skupštine akcionara 2020., kako bi došlo do istinske demokratizacije električnih vozila.

Već poslovično, putem „tvita“, Ilon Mask potvrđuje da će novi Teslin model biti lansiran u toku 2023., s početnom cenom od 25.000 dolara. Opšti konsenzus je da se radi o Modelu 2, mada kompanija nije oblodanila oficijelni naziv.

Tesla Model 2 (2023.) za 25.000 dolara

Pošto naziv automobila još uvek nije zvanično potvrđen, pretpostavimo da je to Tesla Model 2, tako da ćemo ovaj naziv koristiti u nastavku članka.

Do sada je javno objavljeno samo nekoliko pojedinosti u vezi sa Modelom 2. Iako nijednu od tih činjenica Tesla nije zaista potvrdio, Ilon Mask je postavio nekoliko ciljeva vezanih za budući elektromobil, na koje bi se kompanija mogla koncentrisati tokom „brušenja“ Modela 2.

Na prvom mestu, kada počne da započne s prodajom, planirana cena Modela 2 od 25.000 dolara učinila bi ga Teslinim najjeftinijim modelom do sada. Drugo, Model 2 će krasiti dizajn koji je popularan u Evropi i Aziji, što znači da će pripadati B ili C segmentu.

Prema tvrdnjama kineskih medija, rad na Modelu 2 je već započeo.

Spekuliše se da će budući električni automobil poneti naziv Model 2 ili Model K, mada, kao što smo naveli, Tesla ništa povodom toga nije zvanično potvrdio.

Manje od 50 kWh kapaciteta baterije je verovatno ono čime će Tesla Model 2 raspolagati. u okviru EPA testnog ciklusa, a očekuje se domet od približno 402 km po punjenju. U tom smislu, Tesla će moći da se takmiči s Volkswagenom ID.3 i Nissan Leafom.

Baterijska tehnologija u novom modelu

Pored toga, raspoložive informacije kažu da Tesla radi na potpuno novoj tehnologiji baterija. Ilon Mask, generalni direktor kompanije, izjavio je prošle godine da je tehnologija pristupačnih baterija od suštinskog značaja za razvoj električnih automobila.

Baterije novog dizajna bi mogle da započnu s proizvodnjom već ove godine, a pretpostavka je da će raskrstiti sa standardnim „Tab“ stilom i koštaće samo 100 dolara po kWh. Očekuje se da će nova tehnologija baterija povećati izlaznu energiju za pet puta i povećati domet za 16%, uz smanjenje troškova proizvodnje za oko 50%. Još uvek nije izvesno da li će Tesla koristiti ovu novu tehnologiju baterija za potrebe budućeg Modela 2.

Ako teksaška marka bude uspešna u primeni livenja kompletne karoserije za novu platformu, smanjujući broj neophodnih delova i skraćujući vreme proizvodnje, to takođe može uticati na konačnu cenu Modela 2. Nepotvrđene spekulacije već sada kolaju, vezane za to da je Tesla već naručio prese potrebne za obavljanje ovog zadatka u Gigafabrici u Šangaju.

S manje luksuznim karakteristikama poput grejanja zadnjih sedišta, dizajn enterijera Modela 2, verovatno će biti mnogo jednostavniji.

Što se tiče drugih karakteristika, Teslin Model 2 bi trebalo da poseduje sav hardver neophodan za potpuno samostalnu vožnju (FSD), što je usluga na koju se vlasnici mogu pretplatiti. Gotovo je sigurno da će novajlija posedovati FSD softver, jer je to jedna od ključnih strategija koje kompanija koristi u smislu distinkcije u odnosu na rivale, budući da je sistem dostupan od skupljeg Modela S do pristupačnijeg Modela 3.

Takođe je pretpostavka da će Tesla konstruisati Model 2 po pristupačnoj ceni. Ubrzanje iz stanja mirovanja do 100 km/h će biti nešto slabije od prethodnih modela, verovatno bliže rasponu od 5 do 7 sekundi, iako Tesla radi dobar posao kada je reč o sportskom aspektu kod svih svojih vozila.

Kompanija Ilona Maska bi već sada trebalo da je prilično aktivna. U Giga Teksasu, marka je fokusirana na redizajn Modela 3, potencijalnu nadogradnju modela Y i prvu seriju Cybertrucka.

AutoMoto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime