Naslovna AKTUELNO Upoznajmo se s enterijerom novog Mercedes-Benza E klase (VIDEO)

Upoznajmo se s enterijerom novog Mercedes-Benza E klase (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Nakon salvi špijunskih snimaka maskiranih prototipova, Mercedes je konačno pokrenuo „tizer“ kampanju za E klasu nove generacije.

Kodnog naziva W214, luksuzna limuzina najpre predstavlja svoju unutrašnjost. Postavka će mnogima biti poznata, jer je uticaj električnog EQE-a izvestan, posebno verzija bez Hyperscreen ekrana, opciono dostupnog kod elektromobila.

Doduše, ne radi se o pukoj kopiji enterijera EQE-a, jer se Mercedes u ovom slučaju odlučio za tanke ventilacione otvore zakrivljene forme, povezujući ih s glavnim centralnim otvorom. Sve deluje više minimalistički, što je u skladu s vladajućim trendovima, a oni oštrog oka će primetiti da je red tastera za prečice premešten s prednje strane ekrana na poziciju ispod njega.

Druga promena je vidljiva u gornjem delu instrument table, gde je dodata „selfi“ kamera. Dostupna je uz doplatu kao deo MBUX SuperScreena, koji takođe uključuje dodatni ekran na suvozačkoj strani armaturne table. Kamera radi samo kada je automobil nepomičan i može se koristiti za snimanje fotografija i video zapisa, ili komunikaciju putem Zooma i Webexa.

I nova E klasa će, poput drugih vrhunskih Mercedesovih modela, posedovati sistem nadgledanja pokreta očiju vozača, koji detektuje da li je pogled usmeren ka displeju na desnoj strani komandne table. Ovaj treći ekran koristi nešto što se zove „tehnologija dvostruke kontrole svetlosti“, kako bi se sprečilo gledanje videa perifernim vidom. DLC se može uključiti ili isključiti.

Tu je i kamera koja snima pokrete vozača u cilju detektovanja da li on gleda na suvozački ekran. Kada se to dogodi, osvetljenost se može smanjiti, kako bi se on učinio manje vidljivim za vozača, u cilju smanjenja odvraćanja pažnje. Suvozač će i dalje moći da vidi sadržaj, čak i kada je ekran zatamnjen.

Što se tiče info-zabavnog sistema, on će biti u paketu s drugim aplikacijama, mimo Zooma i Webexa. Mercedes je takođe instalirao TikTok aplikaciju (??!) u MBUX, zajedno s Angry Birds igricom i Vivaldi veb pretraživačem. Opcioni ZYNC zabavni portal obezbediće pristup prenosu video zapisa, igrama, vestima i dodatnom sadržaju na zahtev.

E klasa za 2024. takođe dobija zgodnu opciju koja se naziva „aktivno ambijentalno osvetljenje“, koje funkcioniše u sinergiji s audio sistemom i na osnovu ritma numere menja osvetljenje. Naravno, u skladu s tim ide i Burmester „surround“ sistem sa 17 zvučnika i četiri pretvarača zvuka napred, koji je standardan.

Nova E klasa će se u prodajnim salonima naći u toku ove godine, nakon svetske premijere koja će se verovatno održati u proleće.

Izvor: Mercedes-Benz

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime