Naslovna ECO2 Karlos Tavares kaže da je Euro 7 regulativa “beskorisna”

Karlos Tavares kaže da je Euro 7 regulativa “beskorisna”

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Rukovodioci iz automobilske indstrije već su izrazili svoje strahove u vezi s budućom Euro 7 regulativom, koja bi mogla da označi kraj motora s unutrašnjim sagorevanjem.

Nedavno, šef Stellantisa, Karlos Tavares, otišao je još dalje, rekavši da su stroži parametri „beskorisni“, kao i da će imati negativan efekat po industriju, koja još uvek ima teškoća da proizvede cenovno prihvatljive male električne automobile, koji bi trebalo da zamene svoje konvencionalne prethodnike.

Očekuje se da Euro 7 regulativa stupi na snagu u julu 2025., mada finalna forma i dozvoljeni nivoi azotnih oksida i ugljen-monoksida, još uvek nisu obelodanjeni. Međutim, u oktobru prošle godine je saopšteno da je „napravljen konačan pregled“ novih pravila, baziran na „aktuelnoj geopolitičkoj i ekonomskoj situaciji“. S druge strane, ništa za sada nije zvanično potvrđeno.

„To nije od pomoći, skupo je i ne donosi bilo kakve koristi kupcima, niti ekološke benefite“, rekao je Karlos Tavares misleći na Euro 7, govorivši pred pripadnicima sedme sile. „Deo vezan za emisiju motora s unutrašnjim sagorevanjem je nešto što nema nikakvog smisla.“

Ovo nije prvi put da Tavares kritikuje Euro 7. Prošle godine, on je rekao da će nova regulativa od proizvođača automobila zahtevati da investiraju ogromne sume u čistije i efikasnije motore s unutrašnjim sagorevanjem, koji će biti zabranjeni samo deset godina kasnije.

To će se odraziti na troškove u oblasti istraživanja i razvoja novih vozila, a posebno što se tiče segmenta malih automobila, koji bi mogli da postanu preskupi za kupce.

U intervjuu iz oktobra prošle godine, šef Volkswagena, Tomas Šefer, upozorio je da bi automobili iz B segmenta mogli da poskupe za od tri do pet hiljada evra, kada Euro 7 stupi na snagu. To bi praktično zbrisalo kategoriju malih automobila, čineći dotična vozila neisplativim, čak i u poređenju s električnim ekvivalentima. Da podsetimo, 14. februara EU parlament je odlučio da zabrani prodaju novih dizel i benzinskih automobila u Evropi počev od 2035.

AutoMoto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime