Naslovna AKTUELNO Nova Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio će biti električna i posedovaće 1000 ks

Nova Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio će biti električna i posedovaće 1000 ks

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Očekuje se da pristigne 2025., kada će biti dostupna isključivo u čisto električnoj varijanti.

Za Alfu Romeo Quadrifoglio se može reći da je superautomobil prerušen u formu sportske limuzine s četvoro vrata. Ono što krasi ovaj model je hirurški oštro upravljanje i 510 ks iz twin-turbo V6 agregata, izvorno iz Ferrarija. Samim tim, blage „potrese“ je izazvala najava da će sledeća iteracija biti čisto električna.

U nedavnom intervjuu, šef Alfe Romeo, Žan-Filip Imparato, nastojao je da rasprši sumnje u vezi s novom Giulijom. Sledeća generacija će evoluirati u elektromobil, koji će u osnovnoj verziji isporučivati 345 ks, dok će moćniji Veloce raspolagati s čitavih 790. Međutim, prava zver će biti Quadrifoglio s čitavih 1000 konja, što je gotovo dvostruko više u odnosu na aktuelni QV.

Kao najmoćnija verzija, Quadrifoglio će po svemu sudeći dobiti pogon na sve točkove i koristiti istu postavku kao Maserati Granturismo Folgore, koji poseduje tri elektromotora i sposobnost vektorisanja obrtnog momenta. Imparato je takođe sugerisao da će autonomija iznositi oko 700 kilometara, što je uporedivo s mogućnostima aktuelnog modela s motorom s unutrašnjim sagorevanjem.

Šef italijanske marke je takođe naglasio važnost transformacije ka potpunoj elektrifikaciji. „Prebacujemo se na električni pogon jer moramo“, rekao je on. „Da to ne uradimo, Alfa Romeo bi bila mrtva.“ Međutim, on je transformaciju označio kao nešto što će budući vlasnici znati da cene. „Prebacićemo se bez bilo kakvih kompromisa. Ne želim da patite zbog bilo čega. Želim da to zavolite.“

U smislu dizajna, Giulia bi mogla da evoluira iz aktuelne limuzinske forme u stajling za koji se pre može reći da je „fastbek-karavanski“, da bi se privukao veći broj kupaca. Ipak, to će i dalje biti „Alfa Romeo kakvu svi želimo“, tvrdi Imparato.

Bez obzira na stajling karoserije nove Giulije, očekuje se da ona pristigne do sredine ove dekade, asistirajući Alfi da ostvari cilj koji podrazumeva čisto električnu gamu do 2027. Ovaj vremenski rok takođe znači da će novo vozilo usvojiti Stellantisovu električnu arhitekturu od 800 V i STLA platformu, što će rezultirati izuzetnim performansama, kao i mogućnošću brzog punjenja baterija, koja će od 10 do 80 odsto moći da se napuni za manje od 18 minuta.

Ipak, dok nova Alfa Romeo Giulija ne pristigne, i dalje možemo da uživamo u „staroj“, koja ne uključuje samo Quadrifoglio, već i fascinantne GTA i GTAm verzije.

AutoMoto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime