Naslovna INFO Tijeri Koskas novi šef Citroena

Tijeri Koskas novi šef Citroena

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Koskas je direktor sektora prodaje i marketinga Stellantisa, a nastaviće s tom ulogom i tokom obavljanja posla šefa Citroena.

Nešto se definitivno dešava u rukovodećoj strukturi francuskog proizvođača. Marka sa znakom „ševrona“ će imati novog šefa od 1. marta, jer će na tu poziciju stupiti Tijeri Koskas. Aktuelni generalni direktor, Vensan Kobe, istupa s tog mesta, jer želi da se fokusira na privatne projekte van kompanije.

Na poziciji CEO-a, Koskas će obavljati dvostruku dužnost. On je trenutno šef prodaje i marketinga u Stellantisu, što će nastaviti da obavlja i dalje. Citroen je jedna od brojnih automobilskih marki pod krovom Stellantisa, tako da će biti direktno odgovoran Karlosu Tavaresu.

„Imam potpuno poverenje u Tijerija Koskasa i verujem da će izneti stratešku i vrednosnu misiju naše kompanije, tako da Stellantis može da vodi put kako se tržište pomera, u isto vreme razvijajući kultnu marku Citroen“, rekao je Tavares u vezi s tranzicijom.

Kobeovo vreme za kormilom francuske marke je bilo relativno kratko, budući da je on prihvatio posao januara 2020. Preselio se u Citroen nakon podugačke karijere u Nissanu, gde je vodio reformirani Datsun 2010., da bi taj projekat na kraju propao. Pre Citroena, Kobe je bio šef Mitsubishija.

Koskas se pridružio Peugeotu S.A. 2019., da bi nadgledao prodaju brendova pod krovom ove francuske marke, uključujući i Citroen. Njegova ranija karijera u automobilskoj industriji uključivala je dugačke periode u rivalskom Renaultu, gde su i on i Tavares radili pod Karlosom Gonom, bivšim čovekom broj 1 Renault-Nissan alijanse, koji je, kao što je poznato, uhapšen zbog malverzacija, da bi pobegao iz Japana i izbegao u Liban.

AutoMoto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime