Naslovna AKTUELNO FIAT vodeći globalni brend Stellantisa u 2022.

FIAT vodeći globalni brend Stellantisa u 2022.

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Stellantis je upravo objavio svoje rezultate za 2022. godinu. Brend FIAT je uspeo da uspostavi svoje globalno liderstvo među ključnim igračima u ovoj novoj eri, sa značajnim rezultatima.

Olivije Fransoa, generalni direktor brenda FIAT i globalni direktor marketinga grupe Stellantis, rekao je: „FIAT je ponovo potvrdio svoj globalni uspeh, sa značajnim doprinosom rezultatima grupe.

U pogledu prodaje, FIAT je vodeći brend u okviru Stellantis grupe sa više od 1,2 miliona vozila registrovanih u 2022. godini, uključujući FIAT, Abarth i Fiat Professional vozila. Mi smo apsolutni tržišni lider u Brazilu, Italiji i Turskoj i ubrzano se krećemo ka održivoj budućnosti sa električnim modelom Novi 500, kojih je registrovano skoro 120 hiljada u 2022. otkada je predstavljen. A zahvaljujući sinergijama ukorenjenim u grupi Stellantis, FIAT će u 2023. nastaviti da nudi rešenja relevantna za društvo i predstaviće četiri nova proizvoda.“

U Evropi, FIAT je uvek bio lider na tržištu gradskih automobila. Konkretno, usled sve veće pažnje posvećene ekološkim pitanjima, Novi 500 – električni simbol brenda FIAT – prošle godine je registrovan više od 66.000 puta, od ukupno 120.000 jedinica prodatih globalno otkad je predstavljen. Ovaj neverovatan uspeh čini ga najprodavanijim električnim automobilom na italijanskom tržištu, drugim najprodavanijim u Španiji i trećim u Nemačkoj. Pored toga, on je treće najprodavanije električno vozilo na baterije na 10 važnih evropskih tržišta i predstavlja najprodavanije električno vozilo Stellantis grupe. U segmentu gradskih automobila, takođe treba naglasiti rezultate modela Fiat 500 i Fiat Panda, dve legende, koji su na prvom i drugom mestu u segmentu, a zajedno su imali tržišni udeo od 43,8% tokom godine, ponovo potvrdivši lidersku poziciju brenda FIAT u Evropi. Konačno, brend je bio broj jedan u Italiji, sa udelom na tržištu od 15,1%.

FIAT je daleko najprodavaniji brend u Južnoj Americi, sa tržišnim  udelom od 13,6%, i apsolutni je lider u Brazilu, najvažnijem tržištu brenda. U 2022. godini registrovano je 430.000 vozila i zabeležen je udeo od 21,9% – što je najbolji rezultat na godišnjem nivou, kao i najbolji rezultat bilo kog brenda u prošloj deceniji. Izvanredni rezultati postignuti su zahvaljujući modelima koji su osvojili srca Brazilaca u različitim segmentima: udeo od 24,7% u kategoriji malih automobila, skoro 50% u kategoriji pikapa i 37,1% u kategoriji kombija. I drugu godinu zaredom, model Fiat Strada bio je najprodavanije vozilo, dok je Fiat Toro bio najprodavaniji C-pikap u zemlji. Limuzina Cronos je takođe zabeležila dobre rezultate, sa 49% većom prodajom nego u 2021, kao i kompaktni terenac Pulse, koji je prodat u više od 50 hiljada primeraka tokom godine.

Na Bliskom Istoku i u Africi, rezultati su bili izvanredni, posebno na turskom tržištu, gde je FIAT četvrtu godinu za redom bio najprodavaniji brend sa udelom od 18,7%. Apsolutna zvezda bio je definitivno Fiat Tipo, koji je osvojio titulu najprodavanijeg automobila u državi i kralja segmenta, koji je bio izbor za više od 50% kupaca.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime