Naslovna AKTUELNO Međunarodni salon automobila u Beogradu: od 22. do 28. marta 2023.

Međunarodni salon automobila u Beogradu: od 22. do 28. marta 2023.

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Bliži nam se 55. po redu Međunarodni salon automobila u Beogradu (OICA).

Biće održan od 22. do 28. marta, a ono u šta ne sumnjamo je da će po izgledu, atmosferi, atraktivnim dešavanjima i premijerama, broju izlagača i posetilaca, nastaviti da održava svoj visoki renome.

Ono što je takođe tradicija je prisustvo velikog broja potencijalnih kupaca automobila na beogradskoj manifestaciji. Ipak, poslovni segment se nameće kao najznačajniji, jer se na ovoj izložbeno-prodajnoj priredbi poslovično okupljaju uvoznici i distrubiteri svih svetskih automobilskih robnih marki, proizvođači automobilskih komponenti i opreme, kao i predstavnici pratećih industrija, strukovnih organizacija, udruženja itd.

Bilo da ste zainteresovani za putničko ili teretno vozilo, ono što vam je potrebno ćete pronaći na Međunarodnom salonu automobila u Beogradu. Ujedno, atraktivne promotivne i akcijske cene i stimulativni uslovi kupovine, dodatno privlače potencijalne klijente.

Ono što je takođe neizbežno i što posetioci mogu da očekuju je učešće u test vožnjama, nagradnim igrama i zabavnim takmičarskim dešavanjima.

Motopassion

Paralelno sa četvorotočkašima, na Beograskom sajmu će u okviru Motopassion manifestacije biti predstavljeni i motocikli, mopedi, skuter, uz prateću opremu, rezervne delove i sve ostalo što je vezano za svet dvotočkaša.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime