Naslovna ECO2 Xiaomi EV samo što nije!

Xiaomi EV samo što nije!

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Osnivač i šef kineskog tehnološkog giganta, Lej Džan, nedavno je izjavio da je njegova firma uznapredovala u kreiranju svog prvog električnog vozila. Pored toga, očekivanja su nadmašena, tako da početak serijske proizvodnje nije tako daleko.

Rukovodilac kineskog tehnološkog giganta je takođe spomenuo da su zimski testovi bili izuzetno uspešni, te da on čekuje da će novi model biti lansiran tokom sledeće godine.

Pored toga, on je takođe pružio informaciju da bi serijska proizvodnja mogla da počne u prvoj polovini 2024. Lej Džan je dodao da polovinu svog vremena troši na automobilski projekat. Tokom 2022. do sada, Xiaomi je investirao preko tri milijarde juana (oko 433 miliona dolara) u automobilski sektor, koji čini više od 2.300 zaposlenih u oblasti istraživanja i razvoja.

Kompanija je izgradila sopstvenu bazu za proizvodnju automobila u Jižvangu kraj Pekinga, koja uključuje i sedište prodajnog departmana, kao i istraživački i razvojni centar. Xiaomi takođe planira da izgradi kompletnu fabriku automobila za svoje buduće modele, koja će imati kapacitet od oko 300.000 vozila u dve faze.

Na osnovu prethodnih „procurelih“ informacija, očekuje se da Xiaomi Modena EV bude sportski sedan srednje veličine. Mada su precizniji detalji u vezi s novajlijom još uvek siromašni, inicijalni izveštaji sugerišu da će koštati oko 350.000 juana (oko 50.000 dolara).

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime