Naslovna AKTUELNO Opel Sajamska Akcija: SUV modeli dostupni odmah za isporuku!

Opel Sajamska Akcija: SUV modeli dostupni odmah za isporuku!

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

U susret ovogodišnjem Sajmu Automobila u Beogradu, Opel je za sve svoje kupce u Srbiji obezbedio posebne akcijske cene za neke od svojih najpopularnijih modela.

Akcije važe za ograničenu količinu lagerskih vozila i takođe podrazumevaju garanciju od 4 godine (ili 100.000 pređenih kilometara) i Opel Assistance (Pomoć na putu 24/7). Inovativne nemačke tehnologije, odvažan i čist dizajnerski potpis, komfor i zabava u vožnji bez kompromisa – na Vama je samo da izaberete koji od atraktivnih modela najbolje odgovara Vašim potrebama. Opelovi modeli Crossland i Grandland dostupni su za isporuku odmah.

  • Crossland: Odvažno sofisticiran, usredsređen na praktičnost – komforni SUV savršen za one koji žele da izgledaju dobro dok se voze. Za paket opreme EDITION, sa 1.2 benzinskim motorom od 83 ks akcijska cena iznosiće 17.290 EUR.

Elegantan i udoban Opel Crossland. Stil koji je spreman na sve. Od prepoznatljivog Vizora do čistog praktičnog enterijera, Crossland je SUV sa svakodnevnom fleksibilnošću i lepim dizajnom koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Pored toga što ćete dobro izgledati na putu dok se vozite, možete se isto tako dobro i osećati. Funkcionalnost enterijera poput kliznih zadnjih sedišta poboljšana je prilagodljivim sedištem koje je jednako udobno za kratka i duga putovanja.

  • Grandland: Opelova smela i čista filozofija dizajna transformisala je novi Opel Grandland u SUV kao nijedan drugi. U paketu opreme EDITION BUSINESS, sa 1.2 benzinskim motorom od 130ks akcijska cena biće 27.990 EUR.

Niste tipični… Pa zašto bi onda bio automobil koji vozite? Kada kažemo da za novi Opel Grandland nema ništa tipično, mislimo to. Zahvaljujući autentičnom Vizoru, čistom novom dizajnerskom jeziku, novi Opel Grandland objedinjuje upečatljiv izgled, moćne, ali prefinjene performanse i inovativnu tehnologiju. Upoznajte SUV gde je svaka vožnja zaista izvanredna.

Opel Grandland Hybrid4 (2021)

Požurite kod svog najbližeg Opel partnera ili nas posetite na Sajmu u Hali 1 i odaberite svoj novi auto – elegantan, atraktivan, gradski ili komforan, moćan i potpuno atipičan – za koji god se budete odlučili, nećete pogrešiti! 

Opel Grandland Hybrid4 (2021)

O Opelu 

Opel je jedan od najvećih evropskih proizvođača automobila i lider u smanjenju emisije CO2 zahvaljujući širokoj ofanzivi na elektrifikaciju. Kompaniju je osnovao Adam Opel u Russelsheimu, Nemačka, 1862. godine, a automobile je počeo da pravi 1899. godine. Opel je deo Stellantis NV, globalnog lidera stvorenog za novu eru održive mobilnosti kao rezultat spajanja PSA i FCA grupa u januaru 2021. Zajedno sa britanskom sestrinskom markom Vauxhall, kompanija je zastupljena u više od 60 zemalja širom sveta. Opel trenutno dosledno primenjuje svoju strategiju elektrifikacije kako bi osigurao održivi uspeh i osigurao da budu ispunjeni budući zahtevi kupaca za mobilnošću. Do 2024. godine biće dostupna elektrifikovana varijanta svakog Opelovog modela. Ova strategija je deo plana kompanije PACE! sa kojim će Opel postati održivo profitabilan, globalan i električan. 

Izvor: Opel

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime