Naslovna AKTUELNO Prvi uvid u Xiaomi EV

Prvi uvid u Xiaomi EV

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Xiaomi ulaže značajna sredstva u visoku tehnologiju, uključujući i pametne električne automobile, što je izazvalo veliku pažnju javnosti.

U nedavno objavljenom blogu je obelodanjena serija rendera, koja entuzijastima pruža uvid u potencijalni dizajn budućeg Xiaomijevog električnog vozila.

Obelodanjena budućnost Xiaomi Carsa

Tokom 2022., Xiaomi je objavio da je potrošio 3,1 milijardu juana na poslovanje u oblasti inovacija, uključujući pametna električna vozila. Lej Džan, osnivač kompanije, gaji optimizam u vezi s napretkom u razvoju prvog automobila, s tim što se očekuje da njegova serijska proizvodnja započne u prvoj polovini 2024. Nedavno je jedan bloger postavio garnituru rendera, obezbeđujući prvi uvid u proizvodnu liniju Xiaomija.

Postavljeni renderi su slični prethodno objavljenim, koje je takođe postavio dotični bloger. Međutim, ovoga puta slike pokazuju tri različita ugla, demonstrirajući anfas, bok i zadnji deo vozila. Bloger tvrdi da su renderi inspirisani prethodno procurelim prikazima Xiaomi automobila.

Prednji deo vozila karakteriše zatvorena maska, s modulima farova u kojima su inkorporirane lampice u formi zrna pirinča. Ispod prednjih svetala, mesto su pronašli usisni otvori, dok je donja maska u sportskom stilu. Gledano s boka profil takođe deluje sportski, s iskošenim vetrobranskim staklom, što bi trebalo da obezbedi sjajan koeficijent otpora vazduha. Dizajn podseća na buduće modele ET serije, pa čak uključuje lidar „rog“ na krovu.

Kada je reč o zadnjem delu vozila, signalne grupe su u „C“ formi, povezane svetlosnom trakom, što deluje krajnje atraktivno.

U postu na kineskoj društvenoj mreži Weibo, bloger je izrazio ubeđenost u sposobnost Lej Džana da isporuči automobil koji reflektuje vrednosti kompanije i posvećenje inovacijama.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime