Naslovna INFO Do koje mere su jeftine gume lošije od onih premijum klase? (VIDEO)

Do koje mere su jeftine gume lošije od onih premijum klase? (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Pneumatici su među najvažnijim komponentama automobila. Uz pomoć njih vozilo ostvaruje jedini kontakt s voznom površinom a upravo to može da nas spasi “ne-daj-bože” situacija.

Samim tim, kada su gume u pitanju, kompromisa ne bi smelo da bude. Međutim, mnogi od nas raspolažu ograničenim budžetom, tako da se tu postavlja pitanje, šta odabrati a da je najbliže onoj premijum klasi? Ono što je još važnije pitanje je da li su jeftine gume dovoljno dobre da nam osiguraju neophodnu bezbednost? YouTube kanal Tyre Reviews se potrudio da nam pruži odgovor na to pitanje.

U priloženom video klipu možemo pogledati uporedni test osam jeftinih pneumatika: Nankang Econex NA1, Davanti DX390, Winrun R330, Tomket Sport Series 1, King Meiler Sport 1 KM, Triangle SporteX TH201, Maxtrek MAXIMUS M1 i Double Coin DC99.

Pored „niskobudžetnih“, za poređenje kao reper je uzet Continental PremiumContact 7. Prezenter je u isto vreme objasnio da poređenje nije urađeno samo da bi se odredilo koji pneumatik je najbolji, već da bi se demonstriralo do koje mere su performanse premijum gume superiornije.

Test je započeo kočenjem na vlažnoj podlozi. Prvo je ispitan Continental Premium Contact 7, a zatim ostalih osam guma. Rezultati su bili značajno različiti. Jeftiniji pneumatici su imali duže tragove kočenja i pokazali su se manje predvidivim, što nikako ne želimo u vanrednim situacijama na drumu.

Testirana je i upravljivost na vlažnom asfaltu, gde se Continental takođe pokazao najboljim, s tim što je Tomcat bio na drugom mestu. Po prezenteru, razlika između premijum i najbolje jeftine gume je bila manja nego ona između najboljeg i najgoreg jeftinog pneumatika.

Nankang guma se pokazala kao dobrom za dati novac, ali je imala probleme s preupravljanjem. Protektirani King Meiler pneumatik je inicijalno pružio dobar odziv na upravljaču, ali smeša nije mogla da održi prijanjanje i ispuni zahteve. Double Coin se pokazala najgorom, sa značajnim podupravljanjem i povremenim preupravljanjem.

Na kraju, prezenter je naglasio koliko je važan odabir pneumatika u smislu bezbednosti, bez obzira da li se radi o niskobudžetnom ili premijum. U testovima na vlažnom asfaltu se jasno moglo uvideti zašto ulaganje u premijum gume u potpunosti ima smisla.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime