Naslovna INFO VESTI Honda Prelude iz 1997. na nemačkom “autobanu” (VIDEO)

Honda Prelude iz 1997. na nemačkom “autobanu” (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Ovaj primerak iz pete generacije Honde Prelude je prevalio preko 287.000 kilometara.

Ipak, budući da je reč o jednoj Hondi iz „zlatne ere“ japanskog proizvođača, kilometraža i godine nisu mnogo uticale na performanse.

Sportski kupe s prednjim pogonom i dalje ima šta da pokaže, a dokaz tome je priloženi video, u kojem se Prelude našao na sekciji nemačkog „autobana“ bez ograničenja maksimalne brzine. Jedino što nije standardno je izduvni sistem, tako da bez obzira što se radi o četvorocilindarskom motoru, zvuk nije nimalo loš, posebno kada se približi 7.000 o/min.

Po modernim standardima, Honda Prelude iz 1997. nije posebno brz automobil. Do 100 km/h ubrzava za nešto više od devet sekundi, što danas uspeva i turbotrocilindrašima. Međutim, uvek je zabavnije stisnuti papučicu jednog „atmosferca“, posebno ako je u igri i manuelni menjač, što i jeste u ovom slučaju.

Po GPS-u, Prelude je dostigao maksimalnu brzinu od 201 km/h. Treba imati u vidu da je ovo jedna od slabijih verzija ovog modela, sa samo 133 ks i 180 Nm maksimalnog obrtnog momenta. Najpotentniji modeli pete generacije isporučivali su preko 200 konja, a neke varijante su raspolagale upravljanjem na zadnje točkove.

Honda je ukinula Prelude krajem 2001. nakon pet generacija, koje su bile na tržištu prisutne četvrt veka. Glasine iz japanskog Best Car magazina tvrde da je u pripremi potpuno novi model za 2028., naravno u formi elektromobila. Ipak, da se ne radi o pukoj spekulaciji govore proizvodni planovi Honde objavljeni aprila 2022., gde se spominje tandem kupea s dvoje vrata, koji treba na scenu da stupe do 2030. Da nagađamo pa da kažemo da se radi o naslednicima NSX-a i Preludea?

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime