Naslovna AKTUELNO Jeep Wrangler za 2024. pristiže s manjom maskom hladnjaka

Jeep Wrangler za 2024. pristiže s manjom maskom hladnjaka

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Verovali ili ne, aktuelna generacija Jeep Wranglera je već pet godina prisutna na sceni. Debitovala je krajem 2017., a budući da se u međuvremenu pojavio i arhirival, Ford Bronco, Jeep mora svog pulena da održava atraktivnim za kupce.

Američki proizvođač je uspešno držao u tajnosti skidanje vela sa restilizovanog modela, koji se u punom sjaju pojavio na Salonu automobila u Njujorku.

Spoljašnjost

U svetu restilizacija, ova je jedna od onih kod kojih mala promena ima veliki efekat. Naime, Jeep je revidirao Wranglerovu kultnu masku sa sedam pregrada, učiniviši je manjom, u vreme kada dolazi do hipertrofiranja svega i svačega u automobilskoj industriji. Naravno, i dalje je dovoljno široka da bude prepoznatljiva, ali je i vidno umanjena. Pregrade su crne sem kod Sahare, dizajnirane tako da poboljšaju hlađenje. Nova maska je takođe napravila prostor za fabrički instalirano Warn vitlo koje može da povuče 3.600 kilograma, i dostupno je na Rubicon modelima.

Uz novu masku, Jeep nudi čitav niz opcija što se tiče naplataka, od onih prečnika 17, pa sve do 20 cola. U zavisnosti od paketa, oni mogu biti „obuveni“ u pneumatike do 35 inča. Tu su i nove vrhunske opcije za tvrde i meke krovove, uključujući Sky One-Touch elektropokretanu jedinicu. U svrhu bolje aerodinamičnosti, tu je i nova „stealth“ antena integrisana u vetrobran.

Veći ekran, ugrađeni digitalni vodiči za stazu

Sem vidljivih promena na spoljašnjosti, putnici će primetiti i one u unutrašnjosti vozila, jer tu je novi 12,3-inčni centralni ekran osetljiv na dodir, koji je standardan u svim nivoima opreme. Njegovo pozicioniranje je zahtevalo odbacivanje okruglih kontrolnih ventilacionih otvora na sredini armaturne table, tako da su manje pravougaone jedinice pronašle mesto ispod ekrana. Doduše, one okrugle su i dalje prisutne u uglovima, dok je ostatak enterijera praktično neizmenjen u vizuelnom smislu.

„U pozadini“ funkcioniše novi Uconnect 5 sistem, koji donosi sve moguće usluge digitalnog povezivanja. Među njima je prvi fabrički dostupni Trails Offroad digitalni vodič s mnoštvom poznatih terenskih staza unesenih u info-zabavni sistem. Ovi vodiči uključuju California’s Rubicon Trail, Hell’s Revenge at Moab i brojne druge „62 Jeep Badge of Honor Trails“ staze. Ovi vodiči se pojavljuju na centralnom displeju i ukazuju na važne tačke puta, zanimljive karakteristike i težinu staze. Za one koji žele nešto više, tu je „premijum pretplata“, koja otvara katalog od preko 3.000 staza.

Novi trimovi, nova oprema i stari dobri pogon

Svi poznati nivoi opreme su tu za 2024. uz dve akvizicije. Sport S 4xe “plug-in” hibridnu moć uvodi u niži paket opreme, mada i dalje s felnama od 20 cola i spektrom sistema vozačke asistencije. Rubicon X donosi više sposobnosti i tehnologije za više pozicionirane članove Wranglerove porodice, s prednjim sedištima koja se podešavaju u 12 smerova, Alpine stereo uređajem s devet zvučnika, sedištima presvučenim napa kožom, integrisanim off-road kamerama, čeličnim odbojnicima, konstantnim reduktorom, gumama od 35 cola itd.

Svoje mesto je pronašla i nova Dana 44 HD Full Float kruta zadnja osovina za Rubicon model. Novi 100:1 odnos „puzanja“ je takođe dostupan, a 4xe hibridni modeli od sada dobijaju Power Box baterijski paket s četiri 120-voltna priključka za napajanje uređaja tokom vožnje. Wrangler za 2024. dobija preko 85 aktivnih i pasivnih sistema bezbednosti, uključujući spoljne bezbednosne pojaseve sa predzatezačima za drugi red sedišta i poboljšano strukturalno ojačanje u slučaju bočnog sudara.

Što se pogonskih sklopova tiče i njihove snage, situacija ostaje neizmenjena. Podsećanja radi, dostupni su 2,0-litarski turbomotor s četiri cilindra, 3,6-litarski V6, 4xe 2,0-litarski turbo PHEV i naravno Rubicon 392 i dalje uživa u uslugama 6,4-litarskog V8 Hemi agregata. Osmostepeni automatski menjač je prisutan širom ponude, s tim što četvorocilindarski i V6 modeli mogu da se naruče s manuelnom šestostepenom transmisijom. Ipak, promena će biti, jer Jeep namerava da elektrifikuje čitavu gamu do kraja 2025.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime