Naslovna AKTUELNO Mercedes-AMG One srušio još jedan rekord staze

Mercedes-AMG One srušio još jedan rekord staze

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Mercedes-AMG One je jedan od najekstremnijih automobila današnjice, tako da nimalo ne čudi što je postavio novi rekord kruga na legendarnoj Monci.

Nakon što je krunisan kao najbrži serijski automobil na Nirburgringu, Red Bull Ringu i Hokenhajmu prošle godine, štutgartski hiperautomobil s pogonskim sklopom iz Formule 1, dodao je još jedan trofej na svoj konto. Naime, fabrički vozač Mercedes-AMG-a, Maro Rene Engel, kompletirao je krug na Monci za samo 1 minut, 43,902 sekundi.

AMG kaže da je unapredio prethodni rekord za neverovatnih 12 sekundi, budući da je prethodni pripadao Porscheu 911 GT3 RS s 1 minutom, 55,30 sekundi. One je odradio krug u serijskim specifikacijama, opremljen Michelin Pilot Sport Cup 2 R MO pneumaticima, posebno skrojenim za potrebe elektrifikovane „zveri“. Nažalost, Mercedesov performantni ogranak tek treba da objavi video materijal rekordnog kruga.

Kao jedini automobil koji bi mogao da skine AMG One s trona nameće se Aston Martin Valkyrie, i biće interesantno ispratiti njegov brzi krug, ukoliko do toga dođe. U međuvremenu, Mercedesova perjanica će uživati u svojoj superiornosti, a da podsetimo, to može da zahvali 1,6-litarskom turbo V6 motoru i četiri elektromotora, koji u zbiru isporučuju 1.063 ks.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mercedes-AMG (@mercedesamg)

To je dovoljno za sprint do „stotke“ za 2,9 sekundi, odnosno do 200 km/h za vrtoglavih 7 sekundi, i maksimalnu brzinu od 352 km/h. Njegov šestocilindarski motor se „vrti“ na 11.000 o/min i mora da se reparira na svakih 50.000 kilometara koje pređe, mada će realno retko koji biti vožen do te mere.

Ručno sklapan, One je ograničen na seriju od 275 primeraka, a proizvodi se u AMG-ovom pogonu u Koventriju. Ipak, hibridni pogonski sklop dolazi iz Mercedes-AMG High Performance Powertrains divizije u Briksvortu. Namenski proizvodni pogon je morao je biti formiran u kolaboraciji s Multimaticom, a svaki automobil prolazi kroz ni manje ni više nego 16 stanica za sklapanje i testiranje.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime