Naslovna INFO Prvi ovlašćeni Maserati servis u Srbiji

Prvi ovlašćeni Maserati servis u Srbiji

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Zvanično je otvoren prvi ovlašćeni Maserati servis u Beogradu, koji će vozačima u Srbiji i susednim zemljama ponuditi najkvalitetniju i najprofesionalniju uslugu servisiranja Maserati vozila.

Pored usluge servisiranja po najvišim standardima, novootvoreni servis nudi i originalne delove za Maserati vozila. Stručni i iskusni tim mehaničara i tehničara kompanije Maserati Delta Automoto pobrinuće da sva vozila budu održavana i servisirana tako da ostanu u savršenom stanju.

Otvaranjem ovog servisa, Maserati Delta Automoto, objedinjuje poslovanje u Srbiji i na Balkanu, što je velika vest za sve ljubitelje ovog brenda. Verujemo da će ovaj servis postati jedno od najpouzdanijih mesta za servisiranje automobila u regionu i da će zadovoljiti najviše standarde i potrebe svih klijenata.

Visokokvalifikovani serviseri kompanije Maserati Delta Automoto prošli su sveobuhvatnu obuku u Maserati fabrici u Modeni (Italija), koja je uključivala detaljno upoznavanje sa najnovijom tehnologijom i tehnikama servisiranja vozila.

Ovlašćeni Maserati servis Delta Automoto se nalazi u Ulici Radnička 8 u Beogradu (opština Čukarica), a zakazivanje termina, kao i dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona: 011 / 353 99 22 ili putem e-maila: maserati.servis@deltaautomoto.rs.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime