Naslovna AKTUELNO Verni renderi nove Dacije Duster bazirani na “špijunskim” fotografijama

Verni renderi nove Dacije Duster bazirani na “špijunskim” fotografijama

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Prilično je bezbedno reći da je Duster model koji je od izuzetne važnosti za Daciju.

Sa 197.100 isporučenih jedinica širom sveta prošle godine, ovaj priuštivi SUV može sada da se pohvali s kumulativnim plasmanom od preko 2.000.000 primeraka od lansiranja prve generacije 2010. U Evropi, Duster je je prošle godine bio najprodavaniji SUV i drugi najbolje prodavan Dacijin model generalno.

Dolazak nove generacije je potvrđen od strane rumunskog proizvođača ranije u toku ove godine, a u skorije vreme su se pojavili i prvi „špijunski“ snimci. Naravno, to je bio signal za ekipu iz Kolesa.ru da kreira verne rendere nove generacije Dustera.

Ono što možemo da vidimo nisu zvanični renderi, naravno, već se radi o digitalnim prikazima baziranim na spomenutim „špijunskim“ fotografijama.

Dizajnerski jezik prisutan na novom Dusteru je predstavljen kroz Bigster koncept, koji će takođe dobiti svoju serijsku verziju i biti prvi model rumunske marke iz C segmenta. Na tržište bi trebalo da pristigne u neko vreme tokom 2025. Biće dugačak oko 4,6 metara, što će ostaviti dovoljno prostora da novi Duster poraste u dimenzijama i ponudi još više prostora unutar kabine. Prebacivanje na CMF-B platformu Renault-Nissan-Mitsubishi alijanse, trebalo bi da donese dodatne prednosti u smislu opreme, tako da je za očekivati da novi Duster bude praktičniji od aktuelnog modela.

Kada smo već kod nove arhitekture, treba istaći da nju koristi nekoliko modela Renaulta, Nissana i Mitsubishija, što će Daciji omogućiti da konačno instalira hibridni pogon u Duster. Varijanta bez priključka, koju koristi Jogger, takođe bi mogla da bude razmotrena, uz „plug-in“ sistem koji je na putu. Suviše je rano reći da li će dizel motor ostati dostupan i kod nove generacije.

Novajliju bi trebalo u punom sjaju da vidimo krajem ove godine, s tim što će prodaja verovatno započeti početkom 2024.

Izvor: Kolesa.ru

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime