Naslovna INFO VESTI Honda Civic Type R vs Toyota GR Yaris (VIDEO)

Honda Civic Type R vs Toyota GR Yaris (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Honda Civic Type R i Toyota GR Yaris čine egzotičnu japansku hečbek ponudu, s turbomotorima, manuelnim menjačima i šasijama optimizovanim za brz prolazak krivina.

Glavna razlika između Hondinog i Toyotinog pulena je to što potonji raspolaže pogonom na sve točkove, dok se Type R drži tradicije koja podrazumeva pogon na sve točkove.

Civic isporučuje 330 ks i 420 Nm maksimalnog obrtnog momenta, dok je jedina transmisiona opcija šestostepeni ručni menjač s takozvanom rev-matching tehnologijom. Radi se o sistemu koji automatski optimizuje broj obrtaja kolenastog vratila u skladu s predviđenim stepenom prenosa, što ostvaruje stabilnost automobila kroz uglađene promene stepena prenosa. Automatizacijom usklađivanja broja obrtaja, što je tehnika koja zahteva mnogo vežbe, vozač sada može više da se koncentriše na upravljanje i kočenje. Naravno, ne treba zaboraviti ni trostepene adaptivne amortizere.

GR Yaris s druge strane, pogonjen je 1,6-litarskim trocilindrašem koji proizvodi 261-272 ks (u videu je navedena 261 ks) i 360 Nm. Kao u slučaju CTR-a, menjač je šestostepeni manuelni. Ipak, Toyota radi na automatskoj jedinici za svoj sportski hečbek. Primerak u videu poseduje Circuit Pack paket, koji u priču uvodi diferencijal s ograničenim proklizavanjem na obe osovine. Pogon na sve točkove poseduje Normal, Sport i Track režime, koji pružaju različite postavke distribucije obrtnog momenta između prednje i zadnje osovine.

Dakle, GR Yaris raspolaže s nešto manje snage od Civica Type R, ali u isto vreme ima manju masu i uživa u pogonu na sve točkove. Samim tim ne treba da čudi što „iz mesta“ kreće bolje od Honde, koja u međuvremenu počinje da sustiže svog rivala. Međutim, da li je to dovoljno za konačnu pobedu?

Druga trka je bila s letećim startom pri niskim brzinama, što je eliminisalo početnu prednost u prijanjanju GR Yarisa. Zatim je obavljen duel s letećim startom pri 50 km/h, gde Toyota ne može da drži korak sa snažnijim Type R-om.

Izvor: CarWow via YouTube

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime