Naslovna ECO2 Mercedes EQG će posedovati revolucionarnu tehnologiju baterija

Mercedes EQG će posedovati revolucionarnu tehnologiju baterija

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

EQG će biti prvi električni automobil koji će koristiti anode bazirane na silicijumu, što obećava drastično povećanje dometa uz redukovanje vremena punjenja baterije.

Budući Mercedes EQG će biti prvi električni automobil čije će baterije koristiti anode bazirane na silicijumu, kojima će štutgartsku marku snabdevati firma sa sedištem u Kaliforniji, Sila Nanotechnologies. „Titan Silicon“ baterijski materijal razvijan je nekoliko godina, a sada je komercijalno dostupan, s tim što je Mercedes prvi proizvođač koji će ga usvojiti.

Sila tvrdi da je Titan Silicon „prva bezbedna i čista zamena za čisto grafitne anode, kreirana da u velikom obimu i dramatično poveća poboljša performanse elektromobila“. Šta to znači u realnosti? Povećanje dometa od oko 20 odsto u odnosu na postojeću tehnologiju, kao i značajno kraće vreme punjenja baterija.

Pored toga, Silin baterijski materijal je nežniji po životnu okolinu. Tokom proizvodne faze, Titan Silicon generiše 50% do 70% manje ugljen-dioksida po kWh od grafita. Navodno može da uskladišti 10 puta veći naboj od grafita.

Sila Nanotechnologies želi da se njegov Titan Silicon nađe u milion električnih vozila do 2028. Pionir će biti EQG, koji će biti lansiran krajem 2024.

Očekuje se da EQG poseduje četvoromotornu postavku, koja će naravno rezultirati obiljem snage. Elektrifikovani geländewagen bi trebalo da raspolaže autonomijom od preko 480 kilometara, upravo zahvaljujući Titan Siliconu. Šasiju će najverovatnije deliti s konvencionalnom G klasom, koja će proći kroz redovnu restilizaciju kasnije tokom ove godine. Takođe se očekuje da enterijer i generalan dizajn serijskog EQG bude gotovo identičan regularnom modelu, s nekim elementima koji će ukazivati da se radi o elektromobilu.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime