Naslovna INFO Restilizovani Alfa Romeo Giulia i Stelvio Quadrifoglio debituju sa specijalnim izdanjem

Restilizovani Alfa Romeo Giulia i Stelvio Quadrifoglio debituju sa specijalnim izdanjem

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

U Evropi, Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio i Stelvio Quadrifoglio za 2024., dobijaju nadgradnju na 520 ks. Isto važi za Veliku Britaniju i Kinu.

Ova tržišta takođe dobijaju mehanički, samoblokirajući diferencijal, s podešavanjima prenesnim iz Giulije GTA. Što se kolor opcija tiče, one uključuju Rosso Enta, Verde Montreal i Nero Vulcano nijanse, a Akrapovič izduv je standardan.

Oktobra 2022., kada je Alfa Romeo osvežila Giuliju i Stelvio, koji su prošli kroz redovnu restilizaciju, došlo je vreme za nadgradnju Quadrifoglio verzija. Ovaj dinamični tandem je još posebniji, budući da je deo „100th Anniversario“ edicije, koja označava 100 godina otkada je prvi model sa znakom deteline s četiri lista imao svoj trkački debi. Svaki od dva Alfina snagatora će biti proizveden u 100 jedinica, uz tretman koji uključuje brojne vizuelne nadogradnje, kako spolja tako i iznutra.

Sedan počiva na naplacima od 19 cola, dok SUV dobija jedinice od 21 cola. Oba modela poseduju „zlatne“ kočne čeljusti. Isti glamurozni finiš je primenjen na bedževima na prednjim krilima, gde pronalzimo „1923-2023“ potpis, koji daje do znanja o kakvom se nasleđu radi.

Budući da su bazirani na restilizovanim verzijama redovnih modela, Giulia i Stelvio Quadrifoglio usvajaju i matrične LED farove. Što se ugljeničnih vlakana tiče, ovaj sofisticirani materijal je upotrebljen u prednjoj masci i kućištima retrovizora, kao i unutar kabine, kod panela vrata, centralnog tunela i instrument table.

Alfa se odlučila za kombinaciju crne kože i alkantare kada su materijali enterijera u pitanju, a za atraktivan kontrast su zaduženi „zlatni“ šavovi na armaturnoj tabli. Brojka „100“ je utkana u „zlatni“ Quadrifoglio logo sa suvozačeve strane.

Volan je takođe presvučen kožom i alkantarom sa crnim šavovima i insertacijama od ugljeničnih vlakana. U velikoj meri kao i kod redovnih modela, Quadrifoglio perjanice dobijaju klaster instrumentacije od 12,3 inča.

Kada govorimo o „suštini“, oba automobila pokreće isti 2,9-litarski twin-turbo V6 motor, sada s 520 ks i 600 Nm maksimalnog obrtnog momenta. Limuzina s pogonom na zadnje točkove do „stotke“ ubrzava za 3,9 sekundi i može da pojuri do 307 km/h. Stelvio SUV, s pogonom na sve točkove, iz stanja mirovanja do 100 km/h ubrzava za 3,8 sekundi, dok mu maksimalna brzina iznosi 283 km/h.

Pordužbine za 100th Anniversario će početi da se primaju ovog proleća, dok će automobili biti dostupni kupcima u trećem kvartalu ove godine.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime