Naslovna AKTUELNO Mercedes-Maybach EQS premijera (VIDEO)

Mercedes-Maybach EQS premijera (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Pre samo par meseci, Mercedes-Maybach je predstavio svoj prvi „plug-in“ hibrid u vidu S580e limuzine, a sada će nemačka luksuzna marka skinuti veo i s prvog elektromobila.

Svetska premijera se održava dan pred početak Salona automobila u Šangaju 2023., koji će pokazati do koje mere je kinesko tržište postalo važno poslednjih par decenija. Serijski model sledi nakon koncepta predstavljenog 2021., mada neće izgledati tako fascinantno kao on.

Na internetu se mogu pronaći brojne fotografije prototipova s neznatnom kamuflažom, a čini se da će međuosovinsko rastojanje biti identično s Mercedes-Benzovim modelom, za razliku od Maybach S klase, koja ima dodatno produžen međuosovinski razmak u odnosu na S klasu LWB. Kao što se može primetiti iz špijunskih fotografija, serijska verzija nažalost neće izgledati ni izbliza tako interesantno kao koncept s IAA u Frankfurtu 2021.

Doduše, Maybachov recept i dalje će biti tu, a on podrazumeva karakteristične izmene u odnosu na Benz model, poput prepoznatljive maske hladnjaka s vertikalnim pregradama i dvotonski kolor finiš. Najveće promene će se odigrati unutar kabinskog prostora, gde će biti upotrebljena finija koža i par podesivih zadnjih sedišta s obiljem prostora za noge putnika. Što se „gedžeta“ tiče, biće tu svega, od frižidera i čaša za šampanjac do funkcija masaže i ventilacije.

U igri je Hyperscreen s Maybach specifikacijama, zajedno s ekranima za sve putnike. Drveni i metalni akcenti uz ostale ekskluzivne detalje enterijera, takođe će opravdati „superpremijum etiketu“, odnosno prestižnije rangiranje u odnosu na Merecedes-Benz EQS SUV. Ostaje da vidimo da li će dodatni sadržaj doći uz neke izmene na pogonskom sklopu, čiju osnovu čine dva elektromotora. Da podsetimo, Benz EQS 580 SUV isporučuje 544 ks i 860 Nm maksimalnog obrtnog momenta.

„Strim“ uživo počinje u 14h.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime