Naslovna INFO VESTI Šef Renaulta: “Smanjenje cena Tesle je upozorenje”

Šef Renaulta: “Smanjenje cena Tesle je upozorenje”

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Renault je u procesu revidiranja svojih cena, nakon što je Tesla sproveo opšte „kresanje“ cenovnika, kaže Fabris Kamboliv, šef ove francuske marke.

Talas smanjenja cena koji je pokrenuo Tesla je „upozorenje za konkurenciju“, dodao je Kamboliv.

Prodaja Renaulta je porasla za devet odsto u prvom kvartalu, sugerišući da bi strategija restrukturiranja, fokusirana na najprofitabilnije modele, mogla konačno početi da se isplaćuje nakon četiri godine opadajućih prihoda.

Ipak, Kamboliv kaže da će Teslino smanjenje cena naterati grupaciju da revidira svoju cenovnu politiku na globalnom planu.

„Analiziraćemo stvari od zemlje do zemlje, tržište po tržište, da bismo uvideli koji nivo konkurentnosti nam je potreban da bismo ostali u igri“, rekao je on danas.

Kamboliv se osvrnuo na prodaju električnog Meganea, jednog od najpopularnijih modela, koja je naglo porasla u martu, s velikim brojem porudžbina uprkos vrlo ograničenim popustima.

„Jasno je da Teslino smanjenje cena predstavlja izazov, počevši od troškova. To je upozorenje na koje obraćamo pažnju“, dodao je on.

Renaultova globalna u prva tri meseca ove godine iznosila je 354.545 vozila.

Francuska marka će objaviti prodajne podatke vezane za grupaciju, koja takođe proizvodi automobile marki Dacia i Alpine, i koja je zabeležila pad od 5,9 odsto u 2022., kada je o prodaji reč, što je bilo u velikoj meri prouzrokovano gubitkom ruskog tržišta.

Prodaja marke Renault, na koju se odnose dve trećine prodaje grupacije, pala je za 9,4 odsto prošle godine, što je pad četvrtu godinu uzastopno.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime