Naslovna ECO2 Toyota bZ Sport Crossover i bZ FlexSpace kao prethodnice serijskih modela

Toyota bZ Sport Crossover i bZ FlexSpace kao prethodnice serijskih modela

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Toyota je u Šangaju predstavila dva nova BEV konceptna vozila iz bZ serije.

Nazvani bZ Sport Crossover i bZ FlexSpace, ovi koncepti su više od pukih dizajnerskih studija. Toyota kaže da će ući u proizvodnju u Kini 2024., kao deo serije od 10 električnih modela koji treba da stupe na scenu do 2026.

BZ Sport Crossover usvaja karoseriju u SUV „kupe“ stilu sa smernicama dizajna karakterističnim za bZ seriju. Podseća na Toyota bZ Compact SUV koncept, ali je nešto veći po pitanju gabarita. Toyota kaže da je vozilo dizajnirano s funkcijama koje obezbeđuju personalni prostor za mlađe kupce, ili Generaciju Z.

Automobil takođe poseduje inteligentne funkcije koje će nastaviti da evoluiraju nakon kupovine, naravno putem ažuriranja softvera putem „etra“, uključujući sisteme kao što su vozačka asistencija i automatsko parkiranje.

Novajlija se razvija u saradnji s BYD Toyota EV Technologyjem, zajedničkim poduhvatom japanskog i kineskog giganta i FAW Toyota Motor Engineering & Manufacturing China (TMEC). Serijska verzija Toyote bZ Sport Crossover će proizvoditi i prodavati FAW Toyota Motor u Kini.

Drugi model je bZ FlexSpace Concept, koji je prethodnica porodično orijentisanog električnog SUV-a, koji fokus stavlja na praktičnost.

Za ovaj električni koncept se kaže da nudi obilje kabinskog prostora, lakoću upotrebe, napredne bezbednosne sisteme, pouzdan domet i različite inteligentne funkcije.

BZ FlexSpace Concept je proistekao iz saradnje između Toyote, Guangzhou Automobile Groupa (GAC), GAC Toyota Motora i TMEC-a. Plan je da ovaj električni SUV proizvodi i prodaje GAC Toyota Motor.

Mada ova dva vozila u suštini izgledaju spremni za proizvodnju gledano spolja, njihov enterijer s minimalistikim armaturnim tablama, velikim centralnim ektranima i volanima u vidu jarma, čini se suviše futurističkim, tako da će verovatno doživeti izvesne promene kod serijskog modela.

Toyota nije obelodanila bilo kakve detalje vezane za pogonske sklopove, niti je precizirala da li će ova dva elektromobila biti vezana isključivo za kinesko tržište ili će se naći i na nekim drugim.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime