Naslovna AKTUELNO Forum o slobodi mobilnosti objavio glavne zaključke s prve debate uživo

Forum o slobodi mobilnosti objavio glavne zaključke s prve debate uživo

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Forum o slobodi mobilnosti, koji je pokrenuo Stellantis a koji sprovodi Wavestone kao neutralna treća strana, objavio je glavne zaključke sa prve digitalne debate uživo na temu: „Da li će sloboda mobilnosti u dekarbonizovanom svetu biti dostupna samo nekolicini srećnika?”

Sažetak glavnih zaključaka dostupan je na veb stranici Foruma o slobodi mobilnosti, gde je takođe dostupna i repriza. Zainteresovane strane mogu da iskoriste zaključke za dijaloge u svojim domenima. U budućnosti, platforma će služiti kao izvor informacija i odabranog sadržaja u vezi sa „Temom godine“ između godišnjih izdanja Foruma.

Živahna dvočasovna debata održana 29. marta sastojala se iz niza uvida u mobilnost, dekarbonizaciju i ciljeve koji su izneti od strane međunarodne grupe od šest panelista koji su predstavili različite poglede na ove teme iz različitih regiona širom sveta.

Generalni direktor kompanije Stellantis, Karlos Tavarez (Carlos Tavares), kopredsednik Savetodavnog odbora Foruma o slobodi mobilnosti i panelista koji je predstavljao poslovnu zajednicu, rekao je da raznolikost mišljenja na temu mobilnosti i duh saradnje koji su pokazali panelisti predstavljaju razlog za optimizam u budućnosti.

Tavares je podelio svoje viđenje cele debate u video prilogu.

https://www.youtube.com/@freedomofmobilityforum

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.
Prethodni tekstToyota bZ3: 5.000 porudžbina prvog dana prodaje
Sledeći tekstJeep Avenger u Evropi

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime